Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő lehet az igazi?
Sajnos attól még hogy vele álmodsz nem ő lesz az igazi, ez nem azt jelenti. Azért álmodsz vele mert nagy hatással van rád a személy, vagy csak sokat gondoltál rá. Én is több sráccal álmodtam már, habár sose gondoltam ilyesmit. Sőt, ez visszafele is volt, mert több srác álmodott velem, de ennek igazából nincs annyira nagy jelentősége, hogy azt higgyük összefügg a "nagy ő"-vel vagy a párválasztással
18/l
"Az egyik évfolyamtársam, aki tetszik nekem, a suliban folyton szemezünk, és ha összetalálkozik a tekintetünk, akkor mindig elfordul, és mosolyog"
Igazabol eddig tart a lenyeges resze a leirasnak.
El kell hogy szomoritsalak, ez nemhogy nem azt jelenti hogy o az igazi, de semmit nem jelent.
Nagyon sok srac esett ebbe bele, hogy a csajszi mosolygott ra meg minden, de amint megismerte a sracot el kezdett tavolodni tole, pl. megnezte hogy mit irtal neten de nem valaszol, alig erdeklodik irantad (epp annyit hogy ne tudjad elkonyvelni bunkonak), kb erolteted mar a beszelgeteseket (csak te irkalsz neki o meg max 2 szavas valaszokat ad), stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!