Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ő lehet az igazi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő lehet az igazi?

Figyelt kérdés
Az egyik évfolyamtársam, aki tetszik nekem, a suliban folyton szemezünk, és ha összetalálkozik a tekintetünk, akkor mindig elfordul, és mosolyog. Ma vele álmodtam(nem történt csók, meg semmi ilyen, szimplán csak beszélgettünk, nevettünk, ilyenek). Szerintetek ő lehet az igazi, ha még álmomban is vele vagyok?

2021. jún. 1. 06:56
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
nem hiszem hogy 10 évesen találod meg az igazit. de tetszik neked. ennyi a konklúzió amit le lehet vonni ebből. nem is beszéltetek még előben
2021. jún. 1. 07:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 10 éves, hidd el. 16 éves vagyok. És beszéltünk is élőben
2021. jún. 1. 07:07
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Kamasz vagy,amúgy hidd el olyan hogy igazi nem létezik, csak olyan hogy sírig tartó szeretet, a szerelem elmúlik és a szeretet átbeszi a helyét. Lehet hogy ha összejönnétek vele élnéd le az életed,de lehet hpgy csak kamaszkori fellámgolás.
2021. jún. 1. 07:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos attól még hogy vele álmodsz nem ő lesz az igazi, ez nem azt jelenti. Azért álmodsz vele mert nagy hatással van rád a személy, vagy csak sokat gondoltál rá. Én is több sráccal álmodtam már, habár sose gondoltam ilyesmit. Sőt, ez visszafele is volt, mert több srác álmodott velem, de ennek igazából nincs annyira nagy jelentősége, hogy azt higgyük összefügg a "nagy ő"-vel vagy a párválasztással

18/l

2021. jún. 1. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyik évfolyamtársam, aki tetszik nekem, a suliban folyton szemezünk, és ha összetalálkozik a tekintetünk, akkor mindig elfordul, és mosolyog"

Igazabol eddig tart a lenyeges resze a leirasnak.

El kell hogy szomoritsalak, ez nemhogy nem azt jelenti hogy o az igazi, de semmit nem jelent.

Nagyon sok srac esett ebbe bele, hogy a csajszi mosolygott ra meg minden, de amint megismerte a sracot el kezdett tavolodni tole, pl. megnezte hogy mit irtal neten de nem valaszol, alig erdeklodik irantad (epp annyit hogy ne tudjad elkonyvelni bunkonak), kb erolteted mar a beszelgeteseket (csak te irkalsz neki o meg max 2 szavas valaszokat ad), stb...

2021. jún. 1. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint egy hétig álmodtam a volt kiszemeltemmel. De egyáltalán nem ő az igazi:)
2021. jún. 1. 16:25
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha egyszer szerelmes leszel, kérdező, azt nem fogod megkérdezni! Ha pedig nagy sokára megtalálod majd az igazit, azt főleg nem.
2021. jún. 4. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Még kamasz vagy és hidd el ha meg találod az igazit és boldog leszel akkor fogod tudni, hogy vele akarod le élni az életed.
2021. jún. 5. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!