Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal. Kivétel nélkül minden egyes beszélgetést ő kezdeményez, de mégis valahogy folyamatosan oda kerülünk, hogy fikázza a kinézetem. Nem egy konkrét "ronda vagy"-ot értek ezalatt, csak ilyen kisebb bántó megjegyzések a testalkatomra, arcomra, és az (amúgy elég enyhe) pattanásaimra. Közben azt állítja, hogy barátok vagyunk. Mire véljem ezt az egészet?2021. máj. 27. 19:07
1/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki csak rosszul mutatja ki. A fiúk később érnek mint a lányok szóval ez nem lenne meglepő. Ilyenkor esetleg visszaszólhatnál neki valami bókot a kinézetére és ha zavarba jön akkor tuti tetszel neki.
2/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,lehet igazad van, de nekem nem ez jön le, mert minek sértegetnél valakit, akit kedvelsz? Még csak nem is játékosan mondja csak úgy kijelenti a dolgokat, ami elég fura.
2021. máj. 27. 19:30
3/9 anonim válasza:
Azért furcsa mert ahogy írtad ő kezdeményezi a beszélgetéseket márpedig azt nem tenné ha nem érdekelnéd. Szerintem ez csak egy rossz csajozós dolog ami a kor miatt van.
4/9 anonim válasza:
Jaaj, ne is mond. Annyiszor láttam már ilyet. A fiúk nem tudom, hogy gondolják, de ezzel az érdeklődést fejezik ki. Bár ha látja ezt egy ilyen fiú, akkor megírná nekem,hogy ezt, hogy miért így csinálják? :D Köszönöm! Amúgy Kérdező, szerintem figyeld mert ha emellett már jelet is ad akkor ez bizony nála a tetszés nyilvánítása. És egyébként neked tetszik ő esetleg?
5/9 A kérdező kommentje:
Jaj igen, ettől az egytől eltekintve eléggé kedvelem:) csak nem akarom félreérteni a helyzetet
2021. máj. 27. 20:15
6/9 anonim válasza:
Fiúként én utoljára 11 évesen próbáltam így kifejezni az érdeklődésemet az ellenkező nem felé. Lehet, hogy tetszel neki, de mivel minden beszélgetést ő kezdeményez, így biztosan érdekled. Néha azért te is írhatsz neki, hogy picit megerősítsd a dologban de ügyelj arra, hogy nehogy egy mérgező kapcsolatba kerülj ahol folyamatosan csak lehúz és sérteget, feltéve ha ezt te nem veszed poénnak és akár csak egy nagyon aprócskát is, de megsért ezzel.
7/9 anonim válasza:
Nem próbálod meg azt, hogy rákérdezel, miért mond ilyet? Vagy megemlited neki, hogy ez neked nem esik jól, tényleg ilyennek lát téged?
Hátha nem is gondolja, hogy ezzel megbánt téged.
Volt olyan ismerősöm, aki mondott nem túl kedves dolgokat, de nem bántásból, hanem nem jött le neki, hogy ez rosszul esik nekem. Bár mondjuk ez elég érzéketlen dolog.
8/9 anonim válasza:
Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy milyenek azok a beszélgetések. Mármint nem lehet, hogy csak szüksége van valamire, akitől elcsórja a házit, segít neki valamiben vagy csak elmondhatja neki azt ami őt érdekli, te meg valójában nem is nagyon érdekled csak felszínesen, a cél érdekében érdeklődik ő is.
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy van valami pszichés gondja a gyereknek, ami miatt úgy érzi, hogy bántania kell valakit, lehet hogy erre megy ki a kezdeményezése is, mert érzi, hogy célba érnek a "kis ártatlan" szurkálódó megjegyzései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!