Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú akivel "együtt vagyunk", de ennek semmi látszata nincs.

Az elmúlt időszakban alig beszélünk, alig írogatunk, és nem is nagyon találkoztunk. És igazából már kiábrándult belőle. És már ott tartok hogy ha ír, ideges leszek és nem tudok visszaírni se és a találkozástól is iszonygok...

Nem tudom hogy mikor lenne a legjobb szakítani vele? , de nem akarom megbántani. (már voltunk együtt régen is és akkor is én szakítottam vele). Eddig nem akartam mert most érettségiztünk és előtte nem akartam. Ha szeptembertől meg minden más felé megy, akkor még amúgyse működne. Június 16.an lesz még az eredmény meg a ballagás is, vagy utánna kéne?

18L

2021. máj. 19. 23:32
A kérdező szavazást indított:
Várjak szeptemberig
Az érettségi eredmény után valamikor
Még az eredmény előtt
Egyéb... Mikor?
25 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem működne, hanem nem szereted azért van különbség. Szerintem legyél túl rajta. Mert ha esetleg rossz lesz az eredmény vagy valami rossz még történik akkor meg azért nem lesz szíved szakítani.
2021. máj. 20. 05:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, hogy nem akarod megbántani. Ígyis úgyis megfogod, ha szakítasz vele. Vagy mennyivel lenne jobb az, hogy magadat bántod (bele erölteted magad a kapcsolatba) csak azért, hogy a kis lelke nehogy megbántódjon?

Én akkor szakítanék, ha már nincs több vizsgája (szóbeli se). Nincs az az isten, hogy úgy töltsek el egy nyarat, hogy nem érzem jól magam.

2021. máj. 20. 06:08
 3/4 anonim válasza:
74%
Csak én nem értem, mit kell szakítani egy nem létező kapcsolatban?
2021. máj. 20. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan minden vizsga, akkor beszéld meg vele.
2021. máj. 20. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!