Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem?
Osztálytársak vagyunk az exemmel. Igen, tudom nem kellett volna már lényegtelen mert megtörtént. Szeptemberbe jöttünk össze, és februárba szakítottunk. Nagyon toxic volt, megcibált, folyamatosan megalázott és lehordott, persze én szerettem mert buta voltam de már ez is megtörtént. Mikor szakítottunk, kitalálta hogy legyünk nagyon jó barátok, én időt kértem, nem tetszett neki ezért most utál, és lehord megint csak mindennek. Visszamentünk suliba, én már elengedtem ezt, de ő ugyan úgy csak beszólogat nekem, és több ember is szólt hogy állandóan azt lesi mit csinálok, azt figyeli mit mondok, és mindig bámul, nézi a fenekem meg úgy engem, de közbe van neki valami új lány. Miért csinálja ezt? Ha már továbblépett miért nem hagy engem is békén?
16/L
És ezt csak most tudtad meg az társaidról? Miért nem cselekedtél akkor, amikor legalább egyikük elmondta róla, hogy ellened hangolja őket? Na, mindegy - ez már megtörtént.
Azt tanácsolom, hogy határozottan mondd meg neki (figyelmeztesd), hogy szálljon le rólad, mert tovább viszed az ügyet. Ezt ismételd neki egymás után 2-3-szor, hogy lássa, komolyan gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!