Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapom el a tekintetem?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú a suliban és akárhányszor a közelemben van, mellettem ül, nagyon zavarban érzem magam. Nem is merek annyiszor ránézni, nem tudom miért. De amikor összenézünk, egyszerűen nem bírok nem elnézni. Pedig nem tartom magam önbizalomhiányosnak. Mi lehet ennek az oka? Más lányokkal is van ilyen? Hogyan tudnám vele több ideig fenntartani a szemkontaktust?2021. máj. 12. 22:09
1/4 anonim válasza:
Természetes, sőt így is kell 2-3 mp-re a szemébe nézel, és utána elnézel, utána megint a szemébe.
2/4 anonim válasza:
Velem is ez van. Csak ő tovább néz. Én sem mondom magam önbizalomhiányosnak.
Szerintem csak zavarban vagy. :)
3/4 anonim válasza:
Jaj én legutóbb elkaptam a szememet... Még a barátom mögé is elbújtam.
MIÉÉÉÉÉÉRT?????!😂
4/4 anonim válasza:
És ha egy fiú/férfi nem tud egy lány/nő szemébe nézni? Ösztönösen elkapja? Mármint a tekintetét, hogy a nő nehogy azt gondolja magában ,hogy "ez meg mit bámul?" És már nem is tini korú. Olyankor matat a zsebében, keresi a maszkot,zsebkendőt meg ilyeneket mikor egy szép lány mondjuk jobban megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!