Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Első szeretkezés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szeretkezés?

Figyelt kérdés
Szóval nem is tudom hogy hol kezdjem, egyszerűen csak nagyon tanácstalan vagyok. Bocsánat ha kicsit bénán fogom csak tudni megfogalmazni a gondolataimat. 16 éves vagyok a barátom 17 lassan 18. 1 éve és 10 hónapja vagyunk együtt körülbelül. Még sosem feküdtünk le egymással. Beszéltünk már a témáról egy pár hónappal ez előtt. Azt mondta ő már gondolt erre és már szeretné, de nagyon szívesen vár még rám ha szeretném. Úgy érzem már szeretném. Nagyon nagyon szeretem őt, soha nem bíztam még így senkiben és azt hiszem hogy kívánom is. De nagyon félek attól hogy kiábrándulna belőlem, ha meglátna mesztelenül. Nem tudom hogyan magyarázzam el ezt, de ő tipikusan az a srác akiért minden lány oda van az egész iskolájában. Tényleg bármelyik tökéletes lányt megkaphatná. Lehet hogy én vagyok túl kritikus magammal, de én nem tartom magam eléggé jónak hozzá. Sok dolog van a testemen amik miatt bizonytalan vagyok (pl.: striák, kis mellek) Félek ha meglátna így rájönne hogy ő ennél jobbat is kaphat. Tudom hogy most valószínűleg egy buta kis tini lánynak tűnök, de nagyon tanácstalan vagyok.

2021. máj. 6. 23:10
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
21%
Ohh bar tudnek segiteni
2021. máj. 6. 23:14
 2/46 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem inkább attól ábrándulna ki, ha meglátnák, hogy a meztelent mesztelennek írod.

Aki majdnem két évig jár veled, az nem fog stria miatt kiábrándulni.

2021. máj. 6. 23:15
 3/46 anonim válasza:
90%
Szerintem még várj vele, ha ilyen gondolataid vannak. Nem hiszem, hogy emiatt nem akarna veled lenni, elvégre ez már egy hosszabb kapcsolatnak számít a te korodban. De ha te ennyire bizonytalan vagy, akkor még várj vele!
2021. máj. 6. 23:15
 4/46 A kérdező kommentje:
Kettes igen ettől valószínűleg tényleg kiábrándulna ugyanis magyar faktos én meg egyébként diszlexiás, bocsánat ezért a hibáért! :)
2021. máj. 6. 23:18
 5/46 anonim válasza:
96%
Emiatt nem fog dobni.
2021. máj. 6. 23:26
 6/46 anonim ***** válasza:
96%

Ne stresszeld magad ilyenek. Hidd el, szex közben eszébe sem jut majd a striákat meg ilyeneket kiszúrni.

Ezt egy nagyon egyszerű példával szeretném demonstálni, mint a borotválkozás. A legtöbb fiú szeretné, hogy a lány sima legyen mint a babapopsi, de mikor nincs rá időd, és aggódva elmész, hogy úristen a lábam mint a jeti, akkor a párod nem fog rajta hepciáskodni... Legalábbis az értelmes emberek. De egy magyar faktos srác tuti jó srác, szóval én nem aggódnék.

Itt feltenném a kérdést, hogy hol voltak a magyar faktos srácok, amikor az emelt magyarra készültem?? :O

2021. máj. 6. 23:28
 7/46 anonim ***** válasza:
94%

Gondold el, hogy mennyire szerethet, ha bármelyik lányt megkaphatná, de mégis Téged választott.:) Ilyen szeretet mellett konkrétan esélytelen, hogy nem tart majd jónak.

Továbbá ő sem tökéletes, biztos van olyan pont a testén, amit ő sem mutogat szivesen.

2021. máj. 6. 23:42
 8/46 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem, ha majdnem két évig rád várt... Pedig azért valljuk be a srácok többsége nagyon kívánós, akkor nem hiszem hogy lenne ilyen veszély. A melleidet eleve tudja hogy mekkora, hiszen van szeme, és azért ruhán keresztül is látszik. A striák pedig sok embert nem zavarnak. De ha téged zavar, akkor egy jó bőrgyógyász tud segíteni. :)

Szerintem felesleges az aggodalmad.

2021. máj. 7. 03:23
 9/46 anonim ***** válasza:
95%
Voltatok már strandon együtt? Mert ha látott már fürdőruhában akkor 1. Vagy látta azt ami neked nem tetszik magadon és nem is érdekli, vagy 2. Eleve nem érdeklik az ilyenek és fel se tűnik neki. Lényeg a lényeg nem hagyott el utána szóval nyugi
2021. máj. 7. 05:53
 10/46 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk lányoknak van egy kép a fejünkben arról, hogy mire vágyik egy pasi. Keskeny derék, nagy cici, buborékfenék, lapos has. Nyilván vannak, akiknek ez az esetük, de ez nem általános. A barátod már majdnem 2 éve vár rád, nem is türelmetlen. Ahogy írták korábban, bárkit megkaphatna, mégis téged választott. Az is lehet, hogy a nagy cicik nem tetszenek neki, ilyen is van.

Egyébként én is nagyon komplexusos voltam az alakom miatt, mikor ismerkedtem. Ha gondolod, írj privátot, szívesen mesélek.

2021. máj. 7. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!