Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szeretkezés?
Szerintem inkább attól ábrándulna ki, ha meglátnák, hogy a meztelent mesztelennek írod.
Aki majdnem két évig jár veled, az nem fog stria miatt kiábrándulni.
Ne stresszeld magad ilyenek. Hidd el, szex közben eszébe sem jut majd a striákat meg ilyeneket kiszúrni.
Ezt egy nagyon egyszerű példával szeretném demonstálni, mint a borotválkozás. A legtöbb fiú szeretné, hogy a lány sima legyen mint a babapopsi, de mikor nincs rá időd, és aggódva elmész, hogy úristen a lábam mint a jeti, akkor a párod nem fog rajta hepciáskodni... Legalábbis az értelmes emberek. De egy magyar faktos srác tuti jó srác, szóval én nem aggódnék.
Itt feltenném a kérdést, hogy hol voltak a magyar faktos srácok, amikor az emelt magyarra készültem?? :O
Gondold el, hogy mennyire szerethet, ha bármelyik lányt megkaphatná, de mégis Téged választott.:) Ilyen szeretet mellett konkrétan esélytelen, hogy nem tart majd jónak.
Továbbá ő sem tökéletes, biztos van olyan pont a testén, amit ő sem mutogat szivesen.
Szerintem, ha majdnem két évig rád várt... Pedig azért valljuk be a srácok többsége nagyon kívánós, akkor nem hiszem hogy lenne ilyen veszély. A melleidet eleve tudja hogy mekkora, hiszen van szeme, és azért ruhán keresztül is látszik. A striák pedig sok embert nem zavarnak. De ha téged zavar, akkor egy jó bőrgyógyász tud segíteni. :)
Szerintem felesleges az aggodalmad.
Nekünk lányoknak van egy kép a fejünkben arról, hogy mire vágyik egy pasi. Keskeny derék, nagy cici, buborékfenék, lapos has. Nyilván vannak, akiknek ez az esetük, de ez nem általános. A barátod már majdnem 2 éve vár rád, nem is türelmetlen. Ahogy írták korábban, bárkit megkaphatna, mégis téged választott. Az is lehet, hogy a nagy cicik nem tetszenek neki, ilyen is van.
Egyébként én is nagyon komplexusos voltam az alakom miatt, mikor ismerkedtem. Ha gondolod, írj privátot, szívesen mesélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!