Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Szoval van egy srac akivel nagyon joba lettem 2019 vegen 2020 elejen szinte legjobb baratomkent tekintettem de ugye a legjobb baratnom is ugye nagyon joba lett vele de szerelmes lett bele es mikor karanten elkezdodott a baratnom bevallotta neki de en a sracnak privatba rairtam hogyha visszautasitja akkor csak ovatosan mert akkor valtak el a szulei. Osszejottek. Ugy 1 hetre ra szetmentek mert igazabol nem erzett a baratnom irant semmit csak azert jott vele ossze hogy nehogy osszetorjon. Ugye meg egyutt voltak mindig irogattunk privatban. Nagyon osszevesztunk es mindennek lehordtam akkor tobb mint fel evig nem beszeltunk. Utana elkezdodott a suli es A het szerdankent delutan volt 2 lyukas orank es par osztalytarsunkal/evfolyamtarsunkal ott voltunk. Volt mikor felelsz v mersz jatekot jatszottunk es az volt a meres hogy a sracot meg kell olelnie a baratnomnek de a srac nem engedte neki (jo mostmar neveket adok mert igy nehez szoval a srac lesz Pistike a legjobb baratnom Juli) megasik 2 lanynak nem engette akkor lettem en a soros hatha nekem igen. Hat megengette. Volt egy kerdes hogy ki a legszebb a 6 lany kozul azt mondta hogy en. Mikor tomegsporton vagyunk mindig a ropibe egy csapatot alkotunk az elejen o akarta aztan ez megszokassa valt. Nagyon jo csapatot alkotunk egyutt. Meggyoztem hogy bejojjon velem a lanyoltozobe meg meg 3 lannyal beszelgetni stb.. Megtanitott egy ilyen telefonos jatekkal jatszani. Tavaly sulidiszkon tancoltunk is egyutt. Na meg van par story mint ezek. Juli mindig azt hajtogatta hogy azert jott vele ossze Pistikevel mert velem igy kozelebb allt hozzam es igy irogattunk sokat (szemely szerint en os belegondoltam) na de terjunk a lenyegre. Par baratnom meg Juli is azt mondtak rengetegszer hogy osszeillek Pistikevel meg tetszek neki meg az egyik jo baratja Pistikenek is azt mondta. Belegondoltam hogy mi lenne ha... de ott volt a kiszemeltem is.. Aztan Januar 29en osszejott egy olyan lannyal akire csak annyit mondok hogy azt hittem jobb az izlese.. Es inentol kezdve elkezdtem a Pistiket mashogy latni miutan tulleptem a kiszemeltemen (2 es fel honap kellett) Az lenne a kerdes hogy van Pistikenel eselyem vagy nem biztos?
Szoval igazabol en szeretnem ha lenne koztunk valami
Esetleg tanacs, otlet??
2021. máj. 4. 19:29
2/8 anonim válasza:
Elképzelheto
2021. máj. 4. 19:55
3/8 anonim válasza:
tldr bocs
2021. máj. 4. 22:00
4/8 anonim válasza:
Egyértelmű jeleket adott, hogy nem vagy közömbös a számára, de sose kezdeményezett? Úgy látszik neked kell! Én látok esélyt arra, hogy legyen köztetek valami.
2021. máj. 4. 23:34
5/8 A kérdező kommentje:
Nem sose sajnos
2021. máj. 6. 19:56
6/8 A kérdező kommentje:
Ja es a storybol kimaradt:
2 baratnommel aldogaltunk a suli elott azt egy kisgyerek nem hagyott minket beken. Jott ki Pistike es poenbol mondta az egyikonk neki hogy vedjen mar meg utana en is mondtam neki hogy igen vedjen mar meg utana valamit mondott a kissracnak utana beken is hagyott minket
2021. máj. 6. 20:08
7/8 A kérdező kommentje:
#4 tudsz ötleteket adni (vagy esetleg barki mas is) hogy erjem el azt hogy merjen kezdemenyezni? Vagy kezdemenyezzek en?
2021. máj. 6. 23:07
8/8 anonim válasza:
Szerelmes vagy belé? Ha igen, akkor addig mond meg neki, amíg van rá lehetőséged, különben később rágódnál rajta, hogy mi lett volna ha.... Tetszik? Várj egy kicsit, lehet, hogy holnap már más fog tetszeni. Ha nem mer kezdeményezni, akkor nem is fog. Nem nagyon lehet elérni, hogy megtegye, ha már hónapok óta megtehette volna. Döntsd el. Neked mennyire kell az a fiú?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!