Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fura ,,visszatérő" álmaim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura ,,visszatérő" álmaim vannak egy bizonyos emberrel. Miért?

Figyelt kérdés

(ékezet nélkül fogok írni mert nagyon hosszú, és gyors szeretnék lenni)

Kezdjuk ott hogy 18 eves leszek iden, lany vagyok.

Jelenleg 2 eve mar boldog, neha bonyolult, de kimondhatom hogy boldog parkapcsolatban elek. Minden szipiszuper.

Altalanos iskolaban volt egy Balint nevu nagy szerelmem. 5-6.ba bele estem, 6.ba egyutt jartunk, 7.be meg odaig voltam erte, es mondhatnam hogy viszonzatlan volt, mert egy ideig egyutt voltunk, de utana csak en voltam odaig erte. Csak itt az a ,,baj", hogy en nem olyan ember vagyok aki leragad, stb, nekem ez nem hagyott traumat, eszembe sem jut a fiuka.

8.os ballagas ota nem lattam, azota voltam vagy tobbszor is szerelmes, de most vagyok igazan az. Lenyegtelen.

de vagy 3-4eve nem lattam a gyereket eloben, max tavolbol 2x a 4 ev alatt.

De tobbszor elofordul az, hogy vele almodok, es komoly kozunk van egymashoz. Egyik volt szerelmemmel sem almodok, talan 1el almodtam 2x. De vele mar vagy negyedjere, es ilyenkor folyton bekovetem instan, szegeny mar fraszt kaphat hogy miaszarert kovetem ki es be, 2-3havonta. Nagyon fura mert alapjaraton nem gondolok ra egyebkent. Es ilyenkor vegignezem minden kozossegin(nem vmi posztolos ember), hogy mi lehet vele. Mert rairni nem fogok, hisz regen is nagyon sokat irogattam neki meg ilyesmi, es hulyen venne ki magat, raadasul nem mennek vele semmire, es nem akarok tole semmit termeszetesen, csak nagyon erdekel hogy meg is mi a banatert ter vissza akaratlanul is.

#álom #furcsa #visszatérés #nemvártvendég #nagyonfura
2021. máj. 3. 18:56
 1/3 anonim válasza:
89%
Talán, mert legbelül még nem tetted magad túl rajta. És milyen álmok ezek, miket álmodsz róla?
2021. máj. 3. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:

elmondtam, hogy nem. Voltam mar masba is szerelmes jobban de pont nem erdekel. Ezt magyaraztam hogy en nem ilyen vagyok. Mert ha valakin tul vagyok, nem is gondolok ra. Ha meg kotodok valakihez foglalkoztat. De o sose jut eszembe. Csak ilyenkor.

fuuuu ha nem is tudom mit almodtam mar rola, hat talan hovy tetszem neki, meg kicsit komolyanbbakat, mivel mar, ugye emitettem, 18at toltom ezert erotikusabbat is. Nyilvan nem azt almodtam amit anno csinaltunk 6.ba, hogy neha adtunk egymasnak egy szajrapuszit

2021. máj. 3. 19:31
 3/3 A kérdező kommentje:
azota kepzeljetek minden nap latom reggelente amikor megyek suliba, es nagyon megnez mindig, es mivel bamul engem, egyszeruen nem birom ki hogy ne nezzek oda, es fuh olyan fura amikor bele nezek az ovebe is bakker
2021. jún. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!