Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen idős vagyok egy 16 éves lány hoz ?
Miért vergődik mindenki azon hogy ki milyen érzelmi szinten van bizonyos élet szakaszban ?
A 25 éves nők nem kurnak félre ?
Egy 25 éves nőt nem lehet megcsalni ? A 25 évesek nem mennek szét ? Mi a baj abba ha nem akarja megjátszani magát és jól érezni magát ? Miért ne lehetne egy kiscsajjal ? Én is szívesen lennék ...
Ha jó nekik akkor legyenek , a csajt is még másik 50 pasi fogja átb🤬szni az élete minden szakaszában ...26 36 46 èvesen is és különböző eletkoru pasik ... nettó f🤬szság ez az érzelmi szint
16os
De igenis van olyan, hogy valakit érdekel más emberek véleménye és ezért megkérdezi.Ezt itt a gyakorin is sokszor láthatod..Mellesleg lehet ha mindenki nemmel válaszolt volna,akkoris összejött volna a lánnyal, csak érdekelte más emberek hogy látják.
Igen sokan azt mondják, hogy így, hogy a lány még csak a tini éveiben van, sok, de vannak 16 éves lányok, akik korukhoz képest sokkal érettebbek, és ki sem néznéd belőle, hogy 16 .
Szerintem, ha valakit tényleg szeretsz, akkor nem számít mennyi köztetek a korkülönbség:)
Nekem egyik barátnőm 17 éves, a barátja 26 és már lassan 2 éve együtt vannak, szeretik egymást, boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!