Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi még úgy hogy egyedül fog meghalni? :'D
Figyelt kérdés
17/l2021. máj. 2. 18:19
21/32 anonim válasza:
#19 fogadni mertem volna, hogy aszex vagy.
22/32 anonim válasza:
#20 antiszociális olyan kifejezés van.
23/32 anonim válasza:
Én, őszintén szólva annak is örülnék ha barátaim lennének egyáltalán :D
Nem hiszem hogy lehetne valaha is normális, kiegyensúlyozott életem vagy párkapcsolatom de ki tudja, sok minden változhat még.
18/L
24/32 anonim válasza:
Hidd el, sok minden változni fog még. Még csak 18 vagy.
Biztosan lesznek majd udvarlóid, fiúid. Csak türelemmel ki kell várni.
25/32 anonim válasza:
#23 és #24 így igaz, ami késik még nem múlik. 😉
26/32 anonim válasza:
Én is így éreztem régebben, de már egyáltalán nem érdekel. Majd lesz valahi, ha lesz, ha nem akkor nem és kész
17/F
27/32 anonim válasza:
Én is.. 20F Igazából van olyan fétisem ami miatt válogatok rendesen bár ez fétis nekem.. A kifele álló köldök valamiért nagyon tetszik.. És ez az egy hátráltat leginkább de belsővel is válogatós vagyok nem szeretek idiótákkal írni egyszerűen..
29/32 anonim válasza:
#28 tomegbaleset?
#19 demiszexuális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!