Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megpróbáljam elfelejteni?
Még általánosban volt egy barátom aki szerelmet vallott nekem. Ezután elkezdtünk átjárni egymáshoz játszani(még csak 4.-esek voltunk), de én folyton azt kérdezgettem tőle hogy mi tetszik bennem neki. Ő meg csak ott ált és nem tudott mit csinálni. Én akkor szerintem nem voltam belé szerelmes csak olyan új volt nekem mert még senki sem vallott szerelmet. Aztán év végén elmentem abból a suliból, de megígértük hogy tartani fogjuk a kapcsolatot. Hát ebből nem lett semmi. Aztán néha elkezd nagyon hiányozni és olyan hülyének érzem magam hogy én ezt így elrontottam. Már többször is vele álmodtam, ma is éppen és ilyenkor nagyon hiányzik. Meg lehet hogy már nem is érdeklem, mert amikor kapott telefont akkor nem ő írt rám viberen hogy mi van velem hanem én. Nem tudom hogy mit csináljak a telefonszámát sem tudom de szerintem meg tudom szerezni. Felejtsem el vagy írjak rá?
7.-es lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!