Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan közelítsek felé? (17f/17l)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek felé? (17f/17l)

Figyelt kérdés

Sziasztok! (17F)

Nyári szünet elején (olyan június 20. körül) lejön hozzám Balatonra az egyik legjobb lány barátom, akivel mindent megudok beszélni és nem mellesleg nagyon gyönyörű is a leányzó. Nagyon szeretném, ha történne is köztünk valami köztünk.(ketten leszünk az elején),de az ő érzéseiről irántam nem vagyok teljesen biztos. Hogyan közelítsek felé,hogy ne legyek túl tolakodó,de mégis történnyen nagy dolog szinte a semmiből?

Ő-17L

Én-17F

Válaszokat előlre is köszöntem:)

2021. ápr. 28. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Legyél vele normális és érdeklődő. Dicsérd meg, de jól néz ki. Hallgasd meg.

Kezdetnek ez is megteszi.

2021. ápr. 28. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ, de mi van, ha balul sül el? Ennek az a kockázata, hogy egy elég nagy baráti körből (7fő) ismerjük egymást és félek, ha ez kiderül és szarul sül el,akkor biztos nagyon rossz fényt vetne rám. :/
2021. ápr. 28. 15:22
 3/7 anonim válasza:
100%
Nem szabad hagyni hogy mások véleménye irányítson. Ha közeledni akarsz egy kicsit szerintem meg kellene nyilnod a lány előtt (személyes vélemény) ha az a lány aki az egyik legjobb barátod lesz a barátnőd az egy erős kapcsolat persze ha mind a ketten ezt látjátok egymásban. Én szerintem ha elfogad a legjobb barátjának nem állsz messze a kapcsolattól mive a kapcsolatok az elfogadásról is szólnak. Mégegyszer hozzáteszem semélyes vélemény mielőtt még valaki felháborodna😅
2021. ápr. 28. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

Ha valóban a legjobb barátod, akkor nem fog tőled eltávolodni, továbba nem fogja elmondani másnak, hogy mit történt.

Mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha továbbra is barátok maradnátok, de szivesen kipróbálnál vele pár dolgot. Úgy is megkérdezheted, hogy benne lenne-e egy barátság extrákkal dologban.

Sok siker!:)

2021. ápr. 28. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Barátság extrákkal???🤣17 vagyok, ha ilyen mondanál nekem, még ha meg is fordulna a fejemben, hogy lehetne köztünk több, mint barátság, ez a két szó teljesen kiverné a fejemből.
2021. ápr. 28. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 szerintem a kérdező normálos kapcsolatot akar, nem pedig "varátság extrákkal"-t
2021. ápr. 28. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kérdést: elég ha barátok vagytok, vagy mindenképp többet akarsz? Ha az utóbbi, akkor kénytelen vagy rizikózni, éreztesd vele hogy különleges a szemedben.

Megvan az esélye, hogy szeret téged, akkor minden oké, de lehet, hogy csak barátként kezel. Ott 2 opció van: megbicsájt neked, de kínos lesz egy ideig az egész és tartja a távolságot veled, vagy egyenesen megszakítja a barátságot. Ehhez elég egóval kell rendelkezz, hogy tudd, ő vesztett ezzel többet, nem te. Majd a kövi esetleg, érted.

20/F

2021. ápr. 29. 11:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!