Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak milyen érzés ha belegondolnak, hogy a kiszemeltjük egy másik fiúval van együtt(akár szexuálisan) vagy más fiúval összejön?
Figyelt kérdés
Milyen gondolataitok vannak ezt illetően?🙂2021. ápr. 27. 23:20
12/20 anonim válasza:
hát bocsika, nekem ez a véleményem, vagyis így gondolom. Szerintem lazuljatok be, nem kell állandóan picsogni. Merjetek élni és ke*lni
13/20 anonim válasza:
Az élet nem a szexről szól. Én előnyben tartom egy magasabb IQ megütését
14/20 anonim válasza:
A szex nem iq kérdése és fordítva se. Egyszerűen csak prűdek vagytok. Féltek felszabadítani az elfolytott szexuális energiáitokat.
15/20 anonim válasza:
Nincs abban semmi prűd, hogy a fejem tartom előnyben a farkam helyett. Azzal kiélem a szexuális vágyaim akit szeretek és kész. Attól, hogy mehetnék minden csaj ismerősömhöz egy jót szexelni, még nem fogok mert nem ezt az alja tipikus férfi létet képviselem.
18/20 anonim válasza:
Engem csalt meg az egyik exem, persze tagadta, de a pali megjelölte a közös képükön és amikor megmutattam neki, hogy tudom, akkor is tagadta persze lebukott és persze neki volt még feljebb, hogy mi közöm van hozzá...Amiket akkor mondott mostanra kb a 90%-a hazugság volt és olyanokat hazudott, hogy őt az egyik rokona megerőszakolta, meg az exe megverte(persze ezek után rólam is ezt mondta a barátnőinek), szóval voltak és vannak gondjai!Érettségi után persze, hogy nem ment egyetemre, miért is ment volna!Most egy boltba dolgozik mint eladó, szóval bejött az élete amit akkor szajkózott, hogy ő neki nagy tervei vannak!Elérni a polc tetejét nagy terv. :D Ma már nem hiszek egyik nőnek se, amikor látom, hogy úgy viselkedik, mint az exem, akkor már állítom is le.Azt hittem, hogy az életben nincsenek ilyen véglények, de tévedtem.... 24/F
19/20 anonim válasza:
tobbszor volt mar ilyen tesom de tul kell lepni ezen ez van haverodnak mondod jojjon ossze vele azt haverod meg megcsalja ot es bosszut is alltal a riibancon ennyi tesomsz
20/20 anonim válasza:
Exemnek en voltam az elso. 1 evig voltunk egyutt,majd szakitas utan 1 honap mulva osszejott a legjobb baratjaval. Kepzelheted milyen erzes.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!