Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúknak milyen érzés ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak milyen érzés ha belegondolnak, hogy a kiszemeltjük egy másik fiúval van együtt(akár szexuálisan) vagy más fiúval összejön?

Figyelt kérdés
Milyen gondolataitok vannak ezt illetően?🙂

2021. ápr. 27. 23:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan vannak bajok
2021. ápr. 28. 00:58
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
hát bocsika, nekem ez a véleményem, vagyis így gondolom. Szerintem lazuljatok be, nem kell állandóan picsogni. Merjetek élni és ke*lni
2021. ápr. 28. 01:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem a szexről szól. Én előnyben tartom egy magasabb IQ megütését
2021. ápr. 28. 01:03
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
A szex nem iq kérdése és fordítva se. Egyszerűen csak prűdek vagytok. Féltek felszabadítani az elfolytott szexuális energiáitokat.
2021. ápr. 28. 01:07
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Nincs abban semmi prűd, hogy a fejem tartom előnyben a farkam helyett. Azzal kiélem a szexuális vágyaim akit szeretek és kész. Attól, hogy mehetnék minden csaj ismerősömhöz egy jót szexelni, még nem fogok mert nem ezt az alja tipikus férfi létet képviselem.
2021. ápr. 28. 01:15
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Gondolataik? Férfiaknak?
2021. ápr. 28. 02:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Gondolataik férfiaknak.
2021. ápr. 28. 08:38
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Engem csalt meg az egyik exem, persze tagadta, de a pali megjelölte a közös képükön és amikor megmutattam neki, hogy tudom, akkor is tagadta persze lebukott és persze neki volt még feljebb, hogy mi közöm van hozzá...Amiket akkor mondott mostanra kb a 90%-a hazugság volt és olyanokat hazudott, hogy őt az egyik rokona megerőszakolta, meg az exe megverte(persze ezek után rólam is ezt mondta a barátnőinek), szóval voltak és vannak gondjai!Érettségi után persze, hogy nem ment egyetemre, miért is ment volna!Most egy boltba dolgozik mint eladó, szóval bejött az élete amit akkor szajkózott, hogy ő neki nagy tervei vannak!Elérni a polc tetejét nagy terv. :D Ma már nem hiszek egyik nőnek se, amikor látom, hogy úgy viselkedik, mint az exem, akkor már állítom is le.Azt hittem, hogy az életben nincsenek ilyen véglények, de tévedtem.... 24/F
2021. ápr. 28. 09:33
 19/20 anonim ***** válasza:
tobbszor volt mar ilyen tesom de tul kell lepni ezen ez van haverodnak mondod jojjon ossze vele azt haverod meg megcsalja ot es bosszut is alltal a riibancon ennyi tesomsz
2021. ápr. 28. 16:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Exemnek en voltam az elso. 1 evig voltunk egyutt,majd szakitas utan 1 honap mulva osszejott a legjobb baratjaval. Kepzelheted milyen erzes.:)
2021. ápr. 28. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!