Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagol el a párom?
Lassan egy éve együtt vagyunk a párommal. De az utobbi 1 hónapban alig találkozunk.
Minden egyes nap haverokkal van, velük tölti minden idejét mostanság.
2 utcával arréb lakik csak tőlem. Mégsincs az, hogy legalább egy órára át jönne.
Mikor rá kérdezek messengeren, hogy miért csinálja ezt, akkor azt válaszolja, hogy "Kell velük is lennem. Kell a ki kapcsolódás. Te is menj ki, ne legyél antiszociális!"
Probáltam találkozni vele. Ha felhívom, akkor kinyom.
Mondtam neki, hogy menjünk el a hétvégén valahova, kettesben. Mint mikor elején voltunk a kapcsolatunknak.
Ezt válaszolta: "Most nem jó. Hétvégén a spanokkal megyek Árkádba, meg a Spanom születés napjára is meghívtak engem. De téged nem hívtak meg, szóval inkább ne gyere."
Megunt már? Vagy mi történik?
16év-lány
Fél évvel ezelött minden más volt.
Amit csak szemem-szám megkívánt mindent megadod, nem számított mennyi pénzbe kerül.
És most nem az ajándékokat hiányolom, vagy a drága éttermeket.
Hanem az együtt töltött időt.
Pff..már kivágtam volna. Azt megérti az ember,hogy kell neki a haverokkal is lógni,de a stílusa..agyilag zokni és nem is szeret úgy,ahogy te őt. Rádunt,még az is lehet,hogy másnak csapja a szelet..
Tedd ki,jobbat érdemelsz.
Ő beszélgethet egy csomó lánnyal. Találkozhat is velük. De ha én rám ír az unokatestvérem, (nem ugyanolyan a vezeték nevünk) akkor egyből kérdőre von.
Megvan neki a messengerem, instagramom, Tiktokom, Emailom, sőt még a hívásnaplóm is.
De nekem még az email címét sem hajlandó megadni.
Hát sajnos ennek már vége van. Csak rosszabbodni fog a helyzet. Vagy szakíts vele, vagy tűrd tovább.
Még az is lehet, hogy az unokatestvéred miatt féltékennyé szeretne tenni. De erre sajnos elég kis esély van.
Meg vannak eléggé beteges szexuális vágyai.
Amiket én nem szívesen teljesítek neki.
Az egyik lite-osabb az, hogy mivel, hogy én biszexuális vagyok, végig akarja nézni ahogy egy lánnyal szerelmeskedek. De én ezt nem szívesen tenném...kényelmetlenül érezném magam. Még akkor is, ha ő a barátom. Valahogy szerintem ez nem tartozik senkire.
Többször is megemlítette, hogy ő akarja. De én nem.
Szia
A fiú jól láthatóan leakar építeni, de meg szeretne tartani talonba. Lehet már van neki valami kilátásba de nem biztos még.
Sajnos csak azt tudom mondani mint a többiek. B@zd ki a pitchába, találsz jobbat és érettebb gondolkodásút is ennél hidd el.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!