Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem 'vissza'?
Egy éve kb megismertem egy srácot, elsőnap minden jó volt. Aztán ignorált, letiltott, újrabrjelölt, majd 6 hónapig néha beszéltünk neghasonlóak. Egyszer kitörölt majd én bejelöltem újra és most itt tartunk. Basic beszelgetés megvolt már. Mit tegyek?
Messze lakik, sok szar volt köztünk már de én még mindig akarom, szeretem.
Kedves kérdező.
Meg kenne tanulnod, hogy ami nem működik, akkor ne akarj újra kezdeni...
Minek szeretnéd visszaszerezni???
Te magad mondtad, hogy köcsög volt veled. Ilyet ne szerezz vissza! Csak rosszabb lesz. Keress másik srácot, aki rendesen, mint ő!
" ignorált, letiltott, újrabrjelölt, majd 6 hónapig néha beszéltünk neghasonlóak. Egyszer kitörölt"
Erre vissza akarod szerezni? Ne már...
Szerintem nem éri meg
Én fiú vagyok, ugyan ezt csináltam egy lánnyal
2 évig rohantam utána, 4x kioffolt és mostmár nagyon elegem van, most jönne vissza, de alig várom hogy kioffoljam
Az ilyennek úgy sincs jó vége, ha fiú vagy ha lány ebből nincs happy end
Én azt tanácsolom neked hogy hagyd mert veled még nagyon kedves se volt mert mivel azt mondtad hogy az 1. nap után ignorált. Nekem volt annyi szerencsém hogy 2 hónapig jóba voltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!