Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy srácba....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy srácba. Mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés
Együtt dolgoztunk, majd ráírtam hogy lássa, hogy érdeklődők íránta. Beszélgettünk, nagyon nyitottnak éreztem, sőt, kedvesen bánt velem, támógatóan. Mégse beszéltünk meg találkát... mit tehetnék még..? gy érzem megőrülök, csak ara vágyok, hogy írjon. 19l

2021. ápr. 21. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahová,lányként nem lesz nehéz,és hogyha kedves veled nagy eséllyel el fog menni .
2021. ápr. 21. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem bírod,megérteni nem mindenkinek kellesz.
2021. ápr. 21. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl kedves, az jelentheti azt is, hogy barátként tekint rád.

Küldhetsz neki egy átlagos képet magadról, és kikérheted a véleményét, vagy megkérdezheted, hogy szerinte szép vagy-e. A reakció sok dolgot elárulhat.;) Vagy egy mélyebb beszélgetés alkalmával megkérdezheted, hogy neki milyen lányok jönnek be. Ha pl. azt válaszolja, hogy a kedves lányok, akkor megkérdezheted, hogy "Szerinted én kedves vagyok?". Ezek nem tolakvó üzik, de sokat elárulnak.

2021. ápr. 21. 10:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Wow, köszi, ezek jók :O
2021. ápr. 21. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Te kérdezed meg a találkát, amikor minden jól beszélgettek. Ennyit.
2021. ápr. 21. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Még egy tipp. Kipróbálhattok egy érdekes játékot is, ami chaten általában jól működik. Kérdéseket tesztek fel egymásnak, felváltva. Egy idő után előkerülhetnek az izgibb kérdések, ha mindketten élvezitek a helyzetet. Az egyik ilyen kérdés lehet az is, hogy "El mernél hívni valahová?", és ha a srác veszi a lapot, akkor nincs vissza út.

Majd írd meg, hogy mi lett!:)

2021. ápr. 21. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!