Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek kellemetlen?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik (én is lány vagyok), aki egyben a legjobb barátnőm is. Erről a többiek tudnak, csak ő nem. Ma egy közös barátunk szólt nekem, hogy a lány, aki bejön, nem szeretne most együtt lógni velem, mert kellemetlen vagyok. Eddig is éreztem, hogy kb mindenki körül az vagyok, de most jött el a pillanat hogy valaki ezt is mondta rám. Szeretnék ezen változtatni. Előre is köszi a válaszokat! (Homofóbok jobb ha távol maradnak innen)2021. ápr. 20. 15:43
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy valakitől a többiek közül megtudta, hogy tetszik neked, és nem a személyed, hanem a helyzet kellemetlen neki. Előfordulhat, hogy a közös barátotok világosította fel, ha már vele "üzent" a másik fél.
Ne vedd magadra, de azért ha ilyen helyzet áll fent, elsődlegesen az érintettel próbáld megbeszélni, és ne a többiekkel. Fel a fejjel :)
2/6 anonim válasza:
Igen, legjobb, ha vele beszéled meg. Esetleg nincs sejtésed, hogy miért mondta ezt? Valóban mondta, vagy valaki éket akar közétek verni? Mindezt vele kell tisztáznod és bocsásd előre, hogy nem felelősségre akarod vonni, hanem tisztázni akarod a helyzetet.
Mit jelent, mi van emögött a kérdésben leírt mondatod mögött: "Eddig is éreztem, hogy kb. mindenki körül az vagyok...?"
3/6 anonim válasza:
Kérdezd meg mit érzett kellemetlennek és többet ne csináld.
5/6 anonim válasza:
Mi nem tudjuk, mitől vagy kellemetlen, ezt a barátnődtől kéne megkérdezni, vagy a közös barátoktól vagy valaki olyantól, aki velünk ellentétben ismer téged.
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen barátnőm (én lány vagyok)róladerült ki ,hogy leszbikus és amikor megtudtam ,hogy ő többet akar mint barátság akkor én is eléggé kellemetlenül éreztem magam .Csak én mondtam neki ,hogy én őt csak barátként szeretem és akkor megbeszéltuk hogy nem vetunk véget a barátságunknak hanem csak kevesebbett beszélgetunk megtalálkozunk és akkor hátha kiszeret belőlem .Mostmár talált magának egy lányt és ugyan ugy barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!