Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt mar veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy fiú barát többet akart mint szimpla barátság? Ha igen, honnan tudtátok? Jelezte valahogyan?2021. ápr. 19. 08:54
1/7 anonim válasza:
Mert veled van ilyen a helyzet?félsz ettől?egyáltalán ki vagy te ebben?
2/7 anonim válasza:
Igen megesett parszor. Konnyen eszre lehet venni pl sokat bokol neked, sokat akar veled lenni, sokszor keresi a tarsasagod, fontosnak tartja a velemenyed. Plusz ha sokat akar olelgetni meg ilyesmi.. legalabbis tapasztalataim szerint ezek voltak a jelek amik arra utaltak hogy tobbet ereztek irnatam
4/7 A kérdező kommentje:
És hogyan?
2021. ápr. 19. 10:43
6/7 anonim válasza:
Szerintem toled, 3as
Amugy ki-kit miert pontoz le? Itt tapasztalatokról van szo, nem egyetertesrol, lol
7/7 anonim válasza:
Ez hülyén fog hangzani, de becsórta a tollakat, és azt mondta, hogy ez most az enyém lesz, mert megfogtad.
Meg bókol is sokat, megvéd.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!