Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az osztályfönökömbe mit tegyek?
37 éves nő vonzz benne hogy amikor szomorú vagyok mindig simogatja a hajam meg a hátam
17L
"9/10 A kérdező kommentje:
8/8 ezt ugy értettem hogy például a tanulmányaimon vagy a jegyeimen változztasak stb.."
Ha tart különórákat, korrepetálásokat, oda menj.
És persze "véletlenül" is belefuthatsz a boltban, edzőteremben, vagy ahová járni szokott.
Soha ne add fel! https://www.youtube.com/watch?v=mR6mFkqJDCY
12.-nek.
Miért ne lenne? Mindenki azt mondja, ilyen tanár-diák esetekben, hogy nincs esély, de miért ne lenne?
Csak 60 éves vén barom egyetemi tanárok cumiztathatnak fiatal csajokat a jó jegyért?
Egy 17 éves csajnak nem hiszem, hogy bármi esélye is lenne egy 37 éves tanárnőnél.
Gondolom nem tudja a kérdező, hogy meleg-e az ofője. Ha még is meleg lenne és még be is jönne neki az ötlet, akkor is: 1. Mit szolnának a szülők?
2. Mit szolnának az ofő kollegái?
3. Mit szolnának a többi diákok és azok szülei?
Szerintem esélytelen. 12-esnek, nem táplálj a kérdezőben reményt, mert ez az eset reménytelen.
Kérdező, ismét csak annyit tudok mondani, hogy verd ki a fejedből valahogy ezt, felejtsd el. Ha fáj, akkor az idő majd meggyógyítja, de hidd el, hogy nem fog annyira fájni, mintha évekig sóvárognál utánna.
15.-re.
Nem mindenhol. ugyan kinek telik netre, meg gépre?
17.-re a kérdezőnek.
Jár is!
Utána mit csinál? Pasija jön érte? Dugja valamelyik tanár, vagy diák fiú a suliban? Ha busszal megy, mentél már utána? Fosbúk, Insta,? Gyereke van?
Ezeket tud meg, hasznos infók lehetnek!
Kérdező! Ha ezt megtudják a tanárok, akkor repülhetsz a suliból.
Amúgy ha leszbikus is lenne a tanárod, akkor sem hiszem, hogy egy 10 évvel fiatalabbal összejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!