Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz hogy ilyen szinten...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hogy ilyen szinten nem tudok túllépni valakin? Több lent

Figyelt kérdés

Pár éve beleszerettem egy lányba. elég egyoldalú érzés ez. egyszer elmondtam neki hát enyhén szólva elzavart a rákba... ez kb. 1-1,5 éve volt

Kisebb-nagyobb szünetekkel mindig érzek iránta valamit. Egy kibeb*szott

brutál szép szexis szép csajról van szó.

Nem tudok egészen egyszerűen túllépni rajta, mindig azt érzem hogy szerelmes vagyok bele. Emellett tisztában vagyok vele hogy soha nem lehet köztünk semmi. Néha jobban előjön bennem ez az érzés, néha kevésbé. Van amikor meg csak szexuális vonzalmat érzek iránta. Az utóbbi időben inkább ez volt.

Ja és nagyon irigylem a barátját/barátait (nem egy szűzmáriáról van szó elég sokan végigmentek már rajta)

De már kicsit zavar engem ez hogy nem tudok ezen túllépni.

Gáz ez nagyon?

18/F

2021. ápr. 12. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
addig nem is fogsz, míg másba nem szeretsz bele. Én is voltam így, két éven keresztül mindent megtettem neki, közben mindenki dugta, engem meg két év után tiltott mindenhonnan. Egy évig teljesen magam alatt voltam, mire sikerült vki mást megismernem. Igaz, most is simán megdugnám, meg megbocsátanék neki, ha adna esélyt a ribi
2021. ápr. 13. 00:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Na legalább van egy sorstársam

Igazából úgy van h mindig beleszeretek vki másba de persze azt is csak egyoldalúan és a végén mindig újra őt akarom és már nagyon idegesít h nem tudok túllépni ezen...

2021. ápr. 13. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
teljesen megértelek, én is így vagyok. A csajok általában könnyebben túlteszik magukat az ilyeneken, a fiúknak mélyebbek az érzéseik
2021. ápr. 13. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3.válaszolónak:Ezzel én nem értek egyet!Igen is vannak olyan lányok akik nem tudják magukat túltenni ilyen helyzetben,és igen,nekünk is vannak mély érzéseink..Van egy srác akibe beleszerettem,eleinte nem vettem észre de azon kaptam magam amikor megtudtam hogy más lánnyal beszélt rajtam kívül kioktattam elég keményen..Féltékeny voltam..Utána lerendeztük és beszélgettünk tovább,de beleszerettünk egymásba,és elmondtuk.Utána hetekkel később megtudtam hogy súlyos traumába esett és depressziós lett.Elmondta nekem hogy már nem érez semmit se irántam és ezt furcsálja pedig fontos voltam neki,és azt se bánja hogy már nem fogjuk tartani a kapcsolatot.Összeestem lelkileg és hihetetlenül fájt,depresszióba estem.Többet nem írt rám.Ennek már 5 hónapja már,de minden este a szám elé teszem a kezemet és úgy sírok,nem akarom hogy fájdalmamban felordítsak.És a legfájdalmasabb az,hogy nem érez ő úgy mint én.Szóval 3.válaszoló ezzel azt akarom leírni hogy ne becsüld alá a lányokat attól még hogy vannak "olyan" lányok.Nekünk is vannak mély érzéseink és tudunk fiuk után sírni,és ők is nehezen teszik túl magukat,persze lehet hogy vannak kivételek,sőt biztosan.De én az utóbbiba tartozom..
2021. ápr. 13. 01:49
 5/9 anonim ***** válasza:
kitartás üdv. a 3. válaszoló
2021. ápr. 13. 09:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!:)

Remelem majd sikerul tullepnem vegleg ezen vmikor

2021. ápr. 13. 09:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam,(de nem tudom igaz-e,mert én még nem tapasztaltam)hogy ha valakit nem tudsz elfelejteni é szerelmes vagy belé,akkor csak ha újra szerelembe esel,de egy másik személy iránt.
2021. ápr. 13. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
*szóval csak akkor tudsz túllépni rajta
2021. ápr. 13. 14:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom remelem menni fog
2021. ápr. 13. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!