Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólitsam meg?
Figyelt kérdés
A tegnap ő is ott volt egy bulin, nem nagyon beszélgettünk, mert nem ismerjük egymást. Viszont eléggé nézett engem, én is őt :D Szeretnék ráírni, beszélgetni, ismerkedni vele. Mivel tudnám indítani a beszélgetést? Eléggé csendes lányról van amúgy szó, nem az az érzelemkifejtős személyiség.2021. ápr. 12. 21:36
1/6 Pitegamer válasza:
Hány évesek vagytok?
Írhatod, hogy szia, láttalak XY partiján.
Ezután nem igazán tudom szóval bocsi.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát 16 évesek, kb. Nem volt egy nagy party, 10-en voltunk. Már tudja, hogy ki vagyok, úgy gondolom.
2021. ápr. 12. 22:30
3/6 anonim válasza:
Szia találkoztunk tegnap a buliban. Van kedved beszélgetni? Valami ilyesmit írnék.
4/6 A kérdező kommentje:
És milyen kérdéseket tegyek fel, ha esetleg azt mondja, hogy van kedve?
2021. ápr. 12. 23:28
5/6 anonim válasza:
Sztem először alapdolgokat, mien suli, mit tanul, milyen piákat szeret, miilyen gyakran bulizik.
6/6 anonim válasza:
Azt kérdezd meg tőle, amit róla tudni akarsz.
Persze, ne mindjárt azt kérdezd, hogy akar-e a feleséged lenni. Fentebb adtak pár ötletet. Kibővítem: kedvenc zenekar, könyv, tantárgy, mit néz szívesen a TV-ben. Ő is válaszol és kapcsolódsz szavaiddal a válaszára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!