Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt mondja akkor hogyan értsem?
Van egy fiú barátom akivel nagyon jóban lettünk. Mikor nagyon féltem az egyik dogától, adott nekem egy kis kikiricset hogy ne féljek. Illetve előtte is felajánlotta hogy segít a felkészülésben. Mikor a haverjaival beszélgetett, kicsit úgy éreztem hogy nem tudok rákapcsolódni a témájukra, jobb ha hazamegyek, de ő marasztalt hogy szálljak be dumálgatni. Volt hogy a kis baráti társaságunk együtt ment röpizni, én akkor játszottam először, és mondtam hogy a többiekhez képest nem vagyok túl jó, de ő biztatott, hogy de jól csinálom. Egyszer írásban mondta nekem hogy szép vagyok, személyesen pedig sokszor néz és ha ránézek, rám mosolyog. Mindig odajön hozzám beszélgetni. Mikor nem szóltunk egymáshoz, akkor mondták nekem, hogy látszik rajta, hogy szeret.
Szerintetek ez a szeretés ez szerelmi?
17/L
"Szerintetek ez a szeretés ez szerelmi?"
Nem az a kérdés, hanem az, hogy te mit érzel... Ha semmit, ha csak jól jönne a kirakatba, akkor hagyd őt! Ha viszont szívesen vagy vele, próbáld jobban megismerni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!