Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni valakit úgy, hogy közben az osztálytársam?
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de azért válaszolok. Szerintem olyat írj, amire felkapja a fejét. Csak pár szó is elég, annyi a lényeg, hogy reflexből válaszoljon rá.
Pl.: "Az egyik képeden van egy szerintem elég fura, de egyben érdekes dolog..." (Írtam már ezt párszor fiúknak)
Az ember kíváncsi, így 95% az esélye, hogy rákérdez. Picit húzhatod is az agyát, hogy nem mondod el egyből. Ezek után adhatsz egy félig kielégítő választ, amivel megint kíváncsivá teszed. Ezzel a trükkel érdekesnek tűnhetsz, de biztos amúgy is az vagy.:)
6os:
Köszi igen aktuális a kérdés sajnos vagy nem sajnos nagyon is...Nemrég rám írt hogy hogy vagyok..Én meg vissza írtam.Elkezdünk beszélgetni és nagyon kedves volt de nemtom h jóötlet volt-e.Bár akkor nagyon élveztem de az tuti h így nem fogom elfelejteni..De remélem h nem is kell..Igen jó lenne neki valami érdekeset írni olyat amin elgondolkozik.Hm megnézem a képeit csak találok valami "fura de érdekes dolgot":D Most megtudja milyen ha idegesítik...Érdeked vagyok?hát köszi nem tom..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!