Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e ebből még valami?
Adott egy velem egy körű lány, régebben elkezdtem vele beszélgetni, de miután akkor tájt visszautasított, 1 hónapig nem beszéltünk. Az elmúlt egy hétben viszont újra felkeresett, majd egy hét "hitegetés" után közölte, hogy csak barátként vonzódik hozzám. Igyekeztem/igyekszek ezek után is beszélgetni vele, viszont tegnap idegességem következtében megirtam az őszinte véleményem az egészről. Lehet-e olyan, hogy később megint keres, hogy meggondolta magát vagy ez esélytelen?
16/F
Arra a maradék 20%-ra viszont nem érdemes időt fordítani. Csak annyit fog látni, hogy 20% esélyért tekersz nála, tehát kétségbe vagy esve.
Kezeld vagy tisztán barátként, igények nélkül, vagy ha csak emiatt beszéltél vele, akkor hagyj fel a beszélgetéssel.
Van rá egy minimális esély, hogy ő fog lépni, mert hiányolja a figyelmedet, de általában ez nem szokott megtörténni. Hamar találnak mást, ha erre egyáltalán van igényük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!