Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri rá várni?
" de ő a létezésemről sem tud."
Na ez a baj. Ezért nem érdemes vele túl sokat foglalkozni.
Inkább figyelj a körülötted lévőkre akik között találsz olyat aki akar is téged. Masnem vele mész ki Londonba
Ez plátói szerelem.
Hallgass az előttem szólókra: Inkább a környezetedben nézz körül.
Minimális az esélye, hogy találkozol vele (mégha ki is jutsz Londonba). De tegyük fel szembejön az utcán. Akkoris annyi tényező van, aminek klappolni kell.
-Te bejössz-e neki?
-Van-e valakije?
-Egyáltalán ő bejön-e neked ?(való életben azért másak a sztárok, mint a képeken)
-Milyen a természete? (Lehet full kiállhatatlan számodra)
.... lehetne még sorolni
Ilyen bizonytalanságban várnál rá még mondjuk éveket?
Semmi értelme.
Rengeteg jó srác van rajta kívül is, akik el is érhetőek számodra :)
Figyelj, tudom hogy a remény hal meg utoljára meg minden de ennek nagyon kicsi az esélye (persze soha nem 0). Szóval kimész Londonba. Ok. Az egy hatalmas vàros. Odamész és? Szinte remènytelen hogy talàlkozol vele (főleg mert ő London egyik külvàrosi rèszèben lakik). De ha mègis max. odamèsz ès kèrsz egy fotót vagy alàìràst ès ennyi (bàr nemtudom lehet fura lenne neki mert azèrt ő csak nem úgy hìres). Meg ha vèletlen lenne is valami? Hogy tartjàtok a kapcsolatot? Meg 14 èvesen nem hiszem hogy úgy tudsz angolul hogy gond nèlkül elbeszèlgetsz egy anyanyelvi beszèlővel.
De ha sikerül szólj, szurkolok neked!
Megnéztem a srácot. Bocsánat, de teljesen átlagos. Hasonlót találsz a környezetedben is.
Nem éri meg várni rá. Ahogy az előttem lévők mondják, lehet nem is lesz szimpatikus a személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!