Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? 21n
Figyelt kérdés
Barátommal nemrég szakítottam, már egyáltalán nem szeretem őt. Viszont a testvérével egyre többet beszélünk és nagyon jól kijövünk. Én lehet hogy érzek valamit iránta, de fogalmam sincs mit csináljak. Exem 20, testvére 222021. márc. 30. 21:14
1/9 anonim válasza:
Szánalmas vagy, láttam már több kérdésed. Ahogy mondtam hagyd békén őket. De nyilván nem bírsz magaddal, és a gyomrod még az apjukat is bevenné... Mivel van öcsém, ezért azt mondom hogy ha "normális" testvérek akkor nem fog összejönni.
3/9 anonim válasza:
Hát ez elég gáz már megbocsáss. Bár ha az ex pasidat nem zavarja...
5/9 anonim válasza:
A családba is éket verhetsz. Hagyjad békén őket
6/9 anonim válasza:
Nyomjad nekik!! Aztán rokonokkal is, menj végig mindenkin! Jó lesz, ismer téged majd az egész család, és néha meghívogatnak. Ide is jöhetnél, kellene egy jó punci aki nem válogat. Már, ha jó vagy persze.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is hagyd őket békén, ezután már a családja sem fogadná el a helyzetet még ha össze is jönnétek, meg szerintem közétek is állnának. Felejtsd el őket és az egész családot. Kezdj tiszta lappal valaki mással.
8/9 A kérdező kommentje:
Okes
2021. ápr. 2. 10:10
9/9 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el. Az exed úgyis mindig a képben lesz, és meg tudja keseríteni a kapcsolatotokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!