Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebből vajon lehet még valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből vajon lehet még valami?

Figyelt kérdés

Kisebb koromban 10 éves lehettem tazáméknál nyaraltunk kb 1 hétig. A szomszédba is pont ugyan ez történt, csak ott egy fiú volt és egy lány. (én fiú vagyok)

Nagyon jókat játszottunk az egy hét alatt, szerelmesek lettünk egymásba. De ugye ez hamar elmúlt, mivel már a következő héten nem láttuk egymást. Ez a kapcsolat minden nyáron 1 hétig tartott. Szerettem vele lenni.

Nem rég facebookon bejelölt, őszintén én nem mertem, néztem a képeit, hogy egy tündéri lány... De féltem.

Aztán rám írt, hogy tudom-e hogy ő ki. Hogyne tudnám, majd csetelni kezdtünk. Nem messze lakik tőlem. Félek lépni, félek, hogy vissza utasít, láttam, hogy egy fiúval vannak közös képeik, de nem merem megkérdezni, hogy ő ki. Kicsit félénk vagyok, sajnálom, nem volt még barátnőm. Világ életemben ő tetszett csak nekem.

Valaki segítene? Mit tegyek? Szerintetek ez romantikus?

17f

2021. márc. 29. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ö keresett, ő közelített feléd. Nyugodtan válaszolj neki, bizonyára örülni fog. Az ne izgasson, hogy fiúval fényképezkedik. Talán éppen szakítani akar. Ha mégsem, akkor alighanem szeretné feleleveníteni a régi emlékeket. Mivel ő írt rád és nem fordítva, akkor még lelkiismeretfurdalásod se legyen, ha szakítanak.
2021. márc. 29. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk milyen érzések vannak benne, felesleges is találgatni. Ezt csak ő tudja és erre idővel választ kaphatsz, ha a nyitására reagálsz és közeledsz felé, azaz beszélni kezdtek.

Én, mint kívülálló, azt látom a realitásnak, hogy megkeresett mint egy gyerekkori ismerős, de nem mint a régi szerelme. 10 évesek voltatok, azért valljuk be akkor még nincs sok tudatosság. A helyedben ezeket a múltbéli nyaralásokat lezárnám és tiszta lappal indítanék a jelenre fókuszálva, ahol a valóság az, hogy nem ismeritek egymást, nem tudjátok ki milyen ember.

Szóval beszélgess vele és majd valahogy alakul. A félelem az ismeretlenből jön, tartasz attól hogy olyat hallasz majd amit nem akarsz - viszont ilyen az élet és mindig ilyen lesz, nagyon sok mindent nem fogsz tudni irányítani.

2021. márc. 29. 17:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogyan kezdhetnék vele "újra" ismerkedni?
2021. márc. 29. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Amit első válaszolóként írtam, az nem jó számodra?
2021. márc. 29. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Deee. Tökéletes, csak ismerkedés képp, hogyan? Hogy tudok izgalmas lenni egy lány számára egy unalmas csetben?
2021. márc. 29. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha érdekel, mi van vele, kérdezz, beszéltesd. Az emberi kapcsolatok nem attól lesznek jók, hogy göröcsösen próbálsz izgalmas lenni, hanem attól, hogy nyitott vagy a másik iránt (és magadat sem féled megmutatni, azzal együtt, hogy kicsit visszahúzódó vagy).

Nem kell túlspirázni a dolgot - beszélgess vele.

2021. márc. 29. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!