Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt, miért kell ezen keresztül mennem?
Srácok légyszives tényleg segítsetek, mert nem vagyok olyan passzban, hogy olvassam azt hogy nyomorék vagyok. SZóval.
Az önbizalom hiány nyilván mindenkinél ott van, ezt nem kerülheted el. Én egy örök mosoly lány vagyok és tavaly nyáron hihetetlen sok pozitívat éltem emiatt át, azonban. Vonzó vagyok bár ezt lehet gáz bevallani, de nem én vagyok a világ legszebb lánya. Kérdezik miért nincs pasim és sosem tudtam rá válaszolni. Bár részben ez jó, mert most értem el egy olyan lelki szintre hogy jobbnak érezzem magam, de jó lenne valaki mellém. Nem is akárki hanem akit kinézek, de mindig elgondolkodom hogy tudja e hogy mit tesz, amikor rohadt félre érthető velem, tudatosan. És messze lakik tőlem vagyis annyira nem de akkor is. Szeretném ha felnyitná a szemét, mert ő volt az aki először észrevett engem. Miért nincs senkim?
1. neki sincs túl sok önbizalma, és nem mer kezdeményezni
2. nem döntött még, hogy akar e egyáltalán valamit
3. nem akar semmit, csak te ezt még nem vetted észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!