Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A párom látja,ha "csak én"-re...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom látja,ha "csak én"-re állítom a facebookon a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem amit feljebb is leírtam,hogy a párom látja-e hogy én csak saját magamnak láthatóként raktam ki a kapcsolatunkat? Csak azért lenne fontos,nem akarom hogy úgy érezze,hogy titkolom a kapcsolatunk,mert nem,csak még nem állok készen rá hogy ezt mind a 600 ismerősöm lássa,csak ő pedig nagyon szeretné.

2021. márc. 27. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
beszéldeg vele a dolgokat, nálam is ugyanez van. megmondtam neki hogy nem szeretném hogy mindenki lássa. Úgy állítottam be hogy az idovonalomon ne látszódjon még senkinek se dobja fel posztban hogy kapcsolatban vagyok. hanem ha ramennek az oldalamra látják hogy "kapcsolatban"
2021. márc. 27. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
És ezt melyik beállítással lehet megcsinálni? A "csak én"-nel?
2021. márc. 30. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
nálam úgy volt hogy ismerosok. csak az idővonalamrol úgymond töröltem h ne lassak
2021. márc. 30. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha ő ezt visszaigazolja,akkor úgy fogja feldobni,hogy megjelölt egy bejegyzésben?! Vagy rosszul tudom?
2021. márc. 30. 19:53
 5/7 terminator9000 ***** válasza:
Ha facén nincs beállitva hogy kapcsolatba nemisvagytok együtt mi? XD
2021. ápr. 9. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Nőjetek fel!
2021. ápr. 22. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egyfajta hazugság, ahol azt helyezed előtérbe, hogy többi 600 ismerősöd SZERINTED mit fog gondolni a kapcsolatoddal szemben. Főleg, ha ő nagyon szeretné, ez ki fog bukni, és ott a vége, fuss el véle, valószínű. Itt "páromnak" nevezed (amitől alapból feláll a szőr a hátamon, de az csak én vagyok), de "facén" meg titkolnád, mindenki előtt, akit ismersz (+ párszáz ember), ez nem "pár".

De ez csak az én meglátásom, nyilván.

2021. szept. 2. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!