Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már nem beszélek egy sráccal és hiányzik?:/
Figyelt kérdés
Szóval pár hónappal ezelőtt -beszélgettem egy sráccal ami mára megszakadt. A vírus miatt nem is láthatom nem tudom még mennyi ideig. Szarul érzem magam miatta mert tudom hogy alakulhatott volna másként és magamat hibáztatom miatta. Érzem viszont hogy ő már egy jóideje nem mutat érdeklődést mint eddig,de igazából nem tudom biztosra. Hiányzik és valakinek van e valami tippje hogy mit csináljak hogy kevesebbet gondoljak rá2021. márc. 24. 23:11
1/8 anonim válasza:
Lehet, csak nem akar ő írni először. Szerintem egy ,,Szia! Mi újság veled mostanság, hogy mennek a dolgaid? Hogy viseled ezt a jelenlegi helyzetet?'' hasonló kérdést Te is megejthetsz. Ha szűkszavúan válaszol, nem kérdez vissza, akkor abból úgyis látni fogod, hogy nem érdekled már. De ki tudja, előfordulhat, hogy nem így van.
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, viszont ha tényleg meg szeretnél róla feledkezni, akkor időre van szükséged. Leld meg a saját boldogságod a mindennapi életben. Nézz sorozatokat, játsz valamit, vagy olvass, szerintem mindegyik el tudja terelni a figyelmed. :D
3/8 anonim válasza:
A vírus meggátol egy kapcsolattól? Na ne már...
4/8 anonim válasza:
1-es válaszoló elég jól leírta,rád várhat a srác,vagy már nem érdekled,ez a kettő van,de nem hiszem hogy egy srácot nem érdekli a lány... ezt fiú fejjel mondva.
6/8 A kérdező kommentje:
De azok után hogy én milyen voltam vele néha,már nem merek...
2021. márc. 27. 21:23
7/8 anonim válasza:
#2es vagyok
Viszont ha nem írsz rá akkor nem is tudod meg hogy Ő is így gondolja-e.
Próbáld meg, szerintem veszteni nem veszthetsz sok mindent, elvégre ha az van amit gondolsz akkor a Te életed szempontjából nem változik semmi. Ha viszont a srác máshogy gondolja akkor meg ki tudja mi lehetne. :D
8/8 anonim válasza:
Abból baj nem lehet ha, ráírsz, az 1-es jól leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!