Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha már nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már nem beszélek egy sráccal és hiányzik?:/

Figyelt kérdés
Szóval pár hónappal ezelőtt -beszélgettem egy sráccal ami mára megszakadt. A vírus miatt nem is láthatom nem tudom még mennyi ideig. Szarul érzem magam miatta mert tudom hogy alakulhatott volna másként és magamat hibáztatom miatta. Érzem viszont hogy ő már egy jóideje nem mutat érdeklődést mint eddig,de igazából nem tudom biztosra. Hiányzik és valakinek van e valami tippje hogy mit csináljak hogy kevesebbet gondoljak rá
2021. márc. 24. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak nem akar ő írni először. Szerintem egy ,,Szia! Mi újság veled mostanság, hogy mennek a dolgaid? Hogy viseled ezt a jelenlegi helyzetet?'' hasonló kérdést Te is megejthetsz. Ha szűkszavúan válaszol, nem kérdez vissza, akkor abból úgyis látni fogod, hogy nem érdekled már. De ki tudja, előfordulhat, hogy nem így van.
2021. márc. 24. 23:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval, viszont ha tényleg meg szeretnél róla feledkezni, akkor időre van szükséged. Leld meg a saját boldogságod a mindennapi életben. Nézz sorozatokat, játsz valamit, vagy olvass, szerintem mindegyik el tudja terelni a figyelmed. :D
2021. márc. 24. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
A vírus meggátol egy kapcsolattól? Na ne már...
2021. márc. 25. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
1-es válaszoló elég jól leírta,rád várhat a srác,vagy már nem érdekled,ez a kettő van,de nem hiszem hogy egy srácot nem érdekli a lány... ezt fiú fejjel mondva.
2021. márc. 25. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
írj neki te :)
2021. márc. 25. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
De azok után hogy én milyen voltam vele néha,már nem merek...
2021. márc. 27. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

#2es vagyok

Viszont ha nem írsz rá akkor nem is tudod meg hogy Ő is így gondolja-e.

Próbáld meg, szerintem veszteni nem veszthetsz sok mindent, elvégre ha az van amit gondolsz akkor a Te életed szempontjából nem változik semmi. Ha viszont a srác máshogy gondolja akkor meg ki tudja mi lehetne. :D

2021. márc. 28. 12:39
 8/8 anonim válasza:
Abból baj nem lehet ha, ráírsz, az 1-es jól leírta.
2021. márc. 29. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!