Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel december óta egy kisebb szünettel együtt vagyunk. Na hát tegnap előtt még minden rendben volt, tegnap pedig picit féltékeny lettem és ezt nagyon finoman megemlítettem neki persze én kértem még bocsánatot is. Aztán ma nem nagyon akar válaszolni... Miért van ez? Ennyire rossz vagyok?
2021. márc. 24. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. Behisztizett. Nem csináltál semmi rosszat szerintem
2021. márc. 24. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Kisfiú, akinek b@$$za az egóját a gyanúsítgatásod (tök mindegy, hogy ő vagy más viselkedett úgy).

Ezzel bűntet, hogyha legközelebb ilyet tennél jusson eszedbe, hogy "ennek következményei lesznek". Úgy néz ki a büntetés működött hiszen kételyeket ébresztett benned ("Ennyire rossz vagyok?") és kiírtad a kérdést.

2021. márc. 25. 06:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba az ilyet. Tapasztalatból mondom! Féltékeny mindenki szokott lenni, ti még nagyon az elején vagytok nem csiszolódtatok még annyira össze. Szerintem ilyenkor sosem a behisztizés a megoldás, jó ha valaki folyamatosan ezt csinálná, hogy mindenkire féltékeny akkor megértem, hogy ideges egy idő után, “behisztizik”, de így egy alkalom után és még az elején nagyon nem ezt kéne. Sokkal többet lehet elérni akkor, ha inkább megnyugtat pár kedves szóval és elmondja, hogy nincs okod féltékenynek lenni. Ez egy nagyon hülye viselkedés és ez később csak rosszabb lesz. Ugyanilyen emberrel voltam együtt évekig.
2021. márc. 26. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!