Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Ezt mire véljem?

legjobb barátnőm aki a crushomnak írogatott pár hónapja utánna mondtam neki hogy ezt ne csinálja mert undorító utánna abba hagyta ki is követte letiltotta aztán kis idő után be követte megint és elkezdett írogatni annak fiúnak és a fiú is követi őt tegnapelőtt mondtam a barátnőmnek hogy miért csinálja ezt látom hogy követik egymást és csak ennyit mondott hogy mivan még tetszik és elkezdett másról beszélni azóta nem beszélek vele:)

2021. márc. 22. 21:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi az eleje kicsit értelmetlen de siettem
2021. márc. 22. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos neki is tetszik
2021. márc. 22. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem akarlak elszomorítani, de szerintem van köztük valami. Szerintem írj rá a fiúra,kezdj el vele beszélgetni.
2021. márc. 22. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, ilyen velem is volt

Tudom mennyire idegesítő, a “barátnődtől” meg nagyon undorító az ilyen tényleg. Velem is ugyanez volt. Tudta mennyire odavagyok érte és nem merek lépni felé hiába alakulgatott már köztünk valami. Egyszerűen én nem mertem csak úgy rámenni meg ilyenek. A “barátnőm” meg követte, nagyon régi képét bekedvelgette, nézegette minden képét, ráírkálgatott, véleményeket kért meg stb. Először nekem úgy adta be hogy habi rólam ír vele meg ha én nem merek lépni akkor tesz valamit ő helyettem és segíteni akart meg minden. Folyton azt mondogatta jaj neki csak barátja. De a fiú meg kb semmibe nézte őt, mikor a barátnőm élőbe is ráköszöngetett akkor ő levegőnek nézte meg sose foglalkozott vele, de hát ők barátok😂 Neki nem volt nála esélye, nekem meg első perctől volt és érdekeltem. Tehát így hogy nekem megvolt a lehetőségem és tehettem volna akármit mégsem csináltam semmit, neki meg esélye se volt és ráment volna ha úgy van, szóval el lehet dönteni hogy kinek gáz.. De most nem ez a lényeg igazából, hanem a barátnő viselkedése. Eleve nem csinálunk ilyet ez alap dolog hogy nem mész rá a barátnőd kiszemeltjére vagy barátjára, semmilyen formában. Én is egy idő után láttam tisztán ezt az egészet és rájöttem hogy milyen ő. Ilyennel nem szabad foglalkozni nem hogy barátnőként, de köszönő viszonyba se érdemes. Hányinger az ilyen. És nem azon van a hangsúly hogy egy fiú miatt veszel össze egy másik lánnyal, hanem maga a viselkedése miatt holott barátnődnek mondja magát. Emberileg is csúnya dolog. Olyan dolgokat is csinált amiket még én se tettem meg a fiú felé úgy, hogy volt is köztünk már valami. Aztán mikor átláttam a helyzetet kitisztult a fejem, azóta nem beszélek vele nem is köszönök semmi. Nem kérek az ilyenekből.

Neked is jó tanácsként mondom hogy szabadulj meg attól a lánytól. Nem normális ilyeneket tenni egy barátságban. Láss te is tisztán és ne foglalkozz ilyenekkel. Ott már rég baj van ha ilyeneket csinál és hiába mondjuk tagad előtted bármit is, hogy neki is tetszene az a srác vagy valami, valahol mégis szóval ne bízz meg ilyenekben. Nem biztos hogy van köztük valami mert lehet ugyanígy nálad is semmibe veszi a fiú és álmában se állna le vele, de maga ez az egész a lánytól undorító, legaljasabb dolog. Most tényleg nem az ennek a lényege hogy egy fiút vonsz meg tőle hanem gondolj a jellemére és a későbbiekre. Majd mindig ha lesz valami kiszemelted ő ugyanígy rámegy?😅 Nem kell neked ilyen barátnő, hagyd tényleg.

2021. márc. 23. 00:50
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm h ezt leírtad❤️ Igen már békén hagyom azt a lányt egyszerűen undorító
2021. márc. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!