Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homlokpuszii kérdése:
Hogy lehet egy párt szétválasztani ?
Figyelt kérdés
Mielőtt ítélkeznétek,nem akarok rosszat senkinek,és nem a javamra akarom ezt tenni,ami a kérdésben áll. A legjobb barátom nagyon egy toxikus kapcsolatban van jelenleg. Augusztus 9 óta együtt vannak, fél éve mondhatni. A srác nem mer véget vetni ennek,de már nagyon sajnálom a barátom,amiért annak a hisztis picsának minden baját végig kell hallgatnia. Ahányszor látom őket,mindig az van bennem,hogy egyáltalán nem izzik köztük a levegő. Plusz infó az asztrologikusoknak,hogy egy kos+rák kapcsolatról beszélünk...itt az indok is amiért ennyire nem passzolnak egymáshoz2021. márc. 21. 22:30
1/10 anonim válasza:
A barátod be is vallja hogy nem jó neki, vagy csak te látod úgy?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen,néha ha tényleg nagyon összevesznek
2021. márc. 21. 22:33
3/10 anonim válasza:
Próbáld meg felhívni rá a figyelmét, hogy mennyire nem illenek egymáshoz.
4/10 A kérdező kommentje:
az nem lehet tahóság ? volt már rá példa,hogy a lányt szídtam egy pár megnyílvánulásaiért régebben,és akkor is furán nézett rám
2021. márc. 21. 22:37
5/10 anonim válasza:
1#vagyok
Nem szidni kell, az nem rávilágítás.
6/10 A kérdező kommentje:
a lány érdekes megnyílvánulása felém szólt.
2021. márc. 21. 22:51
7/10 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb megoldás ha leülnél vele megbeszélni.
Nem elhordani a lányt mindennek..hanem a barátod szempontjait vedd figyelembe.
Mondd el neki hogy tudod hogy szereti a lányt, de te úgy látod hogy ez nem tesz neki jót,hogy érzelmileg teljesen lehúzza.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket <3
2021. márc. 22. 11:54
9/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem hagynod kéne hogy minden menjen magától, és nem nagyon beleavatkozni. Ha nem illenek össze, akkor szakítani fognak, ha ezt nem teszik az azért van mert jó így nekik.
10/10 Magányos_csaj_2007 válasza:
Ez komoly? Horoszkóp fogja megmondani összeillenek e? Komolyan mindent meg lehet beszélni. Ha meg a srácnak "hisztis picsa" kell akkor neki így a jó. Esetleg négyszemközt beszélj vele de az istenért se avatkozz közbe. Egy barát dolga a megértés és nem az hogy kavarjon a háttérben. Erre a barátsagotok fog előbb utóbb rámenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!