Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik de most valaki másnak is teszek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel volt egy ilyen "barátság extrával" viszonyom miközben a mostani barátnőjével van együtt. Még mindig nagyon szeretem és most megtudtam hogy az egyik osztálytársamnak tetszem. Nem nagyon ismerem meg nem is annyira jön be. Mit kezdjek? Adjak e esélyt neki? Vagy utasítsam vissza? Vagy írjak annak aki tetszik? Nagyon kéne a segítség!2021. márc. 16. 23:05
1/2 anonim válasza:
Igen adjál esélyt,az extrás fiunál mindig csak egy extra leszel a barinő mellett
2/2 anonim válasza:
Szerintem hagyd mind a kettot. Keress olyan sracot aki megfelelo neked es te is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!