Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez alapján beszéln...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez alapján beszélne még velem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, régen nagyon jóban voltunk, csak sajnos eltávolodtunk egymástól egy banális dolog miatt. Múltkor kijöttem a szemészetről, és az egyik bolt előtt megláttam, nagyon feltűnően figyelt. De a suliban is fura jeleket ad. Pl. egyszer képeket csináltunk, nem tudtam hova letenni addig a könyveim, és ő mondta a tanáromnak, hogy az ő székére is le lehetne tenni. Aztán egyszer szakkörön csoportmunkában kérdeztem valamit, és ő válaszolt nekem 1 szóban de több nem volt. Valaki momdta nekem hogy szerinte én gyűlölöm őt, pedig szó sincs ilyenről. Tegnap is jött velem szemben, és láttam hogy nagyon nézett meg hogy fontolja hogy köszönjön-e. Én is sziázni akartam neki de hirtelen nagyon megijedtem. Szerintetek? Érdekelhetem még? Mi lehet a baj?

2021. márc. 13. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Érdeklem
Nem érdeklem
18 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy érdekled,írj rá,beszélj vele.
2021. márc. 13. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:

talán mondjuk legközelebb ténylegesen köszönhetnél is és akár rá is mosolyoghatnál.NEm csoda ha azt hiszitek, hogy a másik mérges rátok, ha nem is köszöntök egymásnak (igen, ez az ő hibája is).

Ha köszönsz lehet hogy felbátorodik és minimális beszélgetésbe kezdtek, ami aztán újra kifejlődik.

Mindenesetre ha hiányzik neked a társasága, akkor kezdeményezz. Akár olyan pici dologgal is mint a köszönés.

2021. márc. 13. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!