Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A lányom 16 éves és a barátja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom 16 éves és a barátja is 16 (Fél éve vannak együtt) Szeretné ha a barátja átjöhetne hozzánk és esetleg késöbb itt is aludhatna (persze vele egy ágyban) Mi a véleményetek erről? Jó ötlet lenne engedni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 19. 13:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lehet engedni. Én azon a véleményen vagyok, hogy inkább nälatok legyen, mint hogy mäshol ugymond nem szem elôtt.
2021. febr. 19. 16:43
 12/21 anonim ***** válasza:
43%

#8,

nehogy azt akard nekem bebizonyítani, hogy az általad felhozott két példa alapján elhiggyem, hogy a döntő többség is ilyen volt! Igen voltak esetek. Fentebb nem is tagadtam. De a nők többsége nem szült koraszülött gyereket! De nem ám! A "koraszülést" a családi szégyent elkerülendő, az mondták, hogy a baba annyira "koraszülött" volt, hogy még a körmei nem is voltak kinőve.

Ebben különböznek a mai fiatalok a nagy- és dédszüleiktől.

Viszont, nehogy azt hidd (vagy higgye bárki is), hogy elítélem a mai fiatalokat. A régi időkhöz képest változott a világ, változtak az erkölcsök is.

2021. febr. 19. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

12

Én leírtam amit személy szerint tudok esetet.

Én nem akarlak meggyőzni. Nekem oly mindegy mit hiszel.

Te se akarj meggyőzni engem, mert úgysem tudsz.

Régen nem ilyen nyilvánosan menrek a dolgok, mert szerettek álszenteskedni.

2021. febr. 19. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Mai 16 éves lányok.

Aki ilyeneket írkál, hogy "már nem kisgyerek", stb. stb. az egy idióta barom, meg sem engedném, hogy ilyenek gyerekeket neveljenek, meg akik szerint 16-18 évesen az a normális, ha az élet középpontja a szex. Vágjátok, hogy az felelősséggel jár, 18 évesen még majd csak leérettségizik az ember, ami semmit nem jelent, meg a szüleivel lakik, magát ellátni képtelen és nem gyerek? Illetve csak mert valakinek van fizetése és nem hal éhen, automatikusan érett lesz? Ma 20+ éveseknek sincs egészséges értékrendje, sem érzülete. Ma a gyerek fel van készítve arra, hogy hogyan érvényesüljön, de arra egyáltalán nincs, hogy hogyan kéne "érezni", milyenek az emberi viszonyok és kapcsolatok. A mai szülők háromnegyede, képben sincs, hogy a gyereke miképp szociálizálódik az internetnek és a közösségihálóknak köszönhetően, hogy Instagram, Tinder, Snapchat, Facebook felületről táplálkoznak, ahol minden csak arról szól, kinek milyen a felülete (és de meg dugnám).

A kérdésre válaszolva, te ismered a lányod, te nevelted fel, ha jól csináltad, akkor nem ezzel fogod elcseszni, ha meg már elcseszted nem oszt nem szoroz, legalább előtted csinálja.

2021. febr. 19. 17:09
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

#13,

elismereted, hogy azt írtad, amit személy szerint ismersz. Ez két eset. Hozzáteszem, hogy tudsz még 20-at. Ez 22. Eszerint véded a ami fiatalokat, akiket nem hiszem, hogy megbántottam, mert csak a valóságot írtam, hogy ők mások, mint az elődeik?

Részemről befejeztem a köztünk levő nézetellentétekről írogatni.

2021. febr. 19. 17:17
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem attól fog megtörténni a dolog, hogy együtt alszanak vagy sem. Máshol is meg lehet oldani, ha már úgy érzik, hogy eljött az ideje. Szóval ha nem engeded meg az együtt alvást, akkor majd megtörténik máshol. Titokban.
2021. febr. 20. 10:22
 17/21 Homokszem1234 válasza:
91%

Szerintem nyugodtan meg lehet engedni. Ha csinálni akarják akkor fogják. Ez inkább arról szól hogy tényleg együtt legyenek.

17/l

2021. febr. 22. 01:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Engedd meg nekik.
2021. febr. 22. 02:32
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
#14 persze... anyád meg 40 évesen látta meg először apádat, mert addig zárdában volt. :D Mesélj még kérlek... Pont azért 0 a szexuális kultúra az országban, mert az ilyen bigott idióták mindent is tiltani akarnak mindenkitől, ahelyett, hogy normálisan felkészítenék a gyerekeket igen a GYEREKEKET a valóságra. Az, hogy gyökér rajzokon mutatunk 1-2 dolgot, meg egyszer elmondják, hogy védekezni kell, semmit nem ér...
2021. febr. 25. 10:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtiltod akkor majd nem otthon dugnak.

Ilyen egyszeru.

Inkabb homalyositsd fel a koton használatrol meg hogy ha tul korán adja magát akkor a fiu kihasználja.

Aztán döntsön ö.

2021. márc. 4. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!