Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál úgy minden tini, mintha minden csak a szexről szólna?
Ezt vettem észre a korosztályomnál, a 15-18 éveseknél.
Tudom, hogy ez fontos, és ilyenkor mindenki hormontúltengéses szerencsecsomag, de könyörgöm. Tudok olyat, aki lány létére annyira nem ad az ilyen dolgokra, hogy amióta elvesztette 16 évesen, azóta kb. egy szexéhes k@rva lett. Bocsánat a kifejezésért.
Jöhettek azzal, hogy majd megtudom pár év múlva, de tudom miről beszélek, csak annyit nem értek, ma már ha valaki enélkül - hogy rendszeresen lefekszik random emberekkel, és emiatt olyan nagyra tartja magát - már lassan élni sem lehet? Az oké, ha valaki a párjával, de azért ennyire? Vagy ez lenne a normális?
Nektek erről mi a véleményetek? Nem kell leszólni, csak erre kíváncssi lennék.
Bocsánat, nem akartam.
Csak már kicsit besokalltam, mert mindenhonnan ezt látom.
Semmi. Alapvetően más szexuális életével nem foglalkozom. Viszont barátnőkkel mi is szoktunk erről beszélni, rengeteg mindent lehet tanulni (pózok, technikák, ötletek), plusz a hormonok.
Én lassan 20 évesen kezdek csak lenyugodni.
Attól függ, milyen körben mozogsz
En semmi ilyet nem tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!