Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy hirtelen ennyien hisznek a horoszkópokban?
Egyre többet látom az interneten hogy kamasz lányok a horoszkópjuk alapján választanának párt. Mi indította el ezt a hullámot?
Azt leszögezném hogy én is lány vagyok, tehát nem szerelmi csalódásból írom ki a kérdést, csak szimplán idegesít hogy ahelyett hogy megpróbálnák megismerni a másikat, egy előre megírt sémába sorolják a srácokat a születési dátumuk alapján.

ja meg a "bevonzás"...
első jól mondja, lecseng majd

Most utánanéztem, elvileg "Bak" vagyok xD De azért hisznek az emberek ebben szerintem, mert olyan tulajdonságokat mondanak amik mindenkire ráhúzhatóak...
PL magamról ezt olvastam " A bak férfi szereti az otthonát és rendkívül hűséges szeretett asszonyához. Cserébe elvárja, hogy felesége jó háziasszony legyen, de ugyanakkor ügyes szerető és kitűnő élettárs is. De általában érdekből nősül"
Melyik férfi nem mondaná azt hogy "Ez én vagyok"... Tökéletes leírást adnak a nőről:D De még mindig nem hiszek benne:c

ilyet egy tipikus bak mondana xdd
nezz meg egy skorpiot, vizontot es halakat és megtudod xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!