Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bele szeretem az osztályfönökömbe
Figyelt kérdés
Ő:38éves nő én 17éves lány Már legalább 1 hete lehet és nagyon vonzz benne a gyönyörű barna szeme ma is volt vele óránk és én járok hozzá korrepetálásra és amikor meg látom akkor nagyon jó érzések vannak bennem.2021. febr. 9. 18:59
1/9 anonim válasza:
Semmit, majd találsz mást akibe “szerelmes” leszel.
Vagy kinövöd.
2/9 anonim válasza:
17 évesen képes vagy még rajongani nem baj majd kinövöd xd
3/9 anonim válasza:
A korkulonbseggel nincs gondom, de saját diákkal szinte senki nem megy bele. Ezt tanárként írom.
4/9 anonim válasza:
szerintem ez camu camu kamvas kamu
5/9 anonim válasza:
Keress egy hozzád való pasit. Az majd kizokkent.
7/9 anonim válasza:
3-as: remélem börtönben töltöd a hátralévő életed. :)
8/9 anonim válasza:
Majd kinövöd, ezek fellángolások.
9/9 anonim válasza:
Miért? Mi illegális abban amit írtam?
14 a beleegyezési korhatár.
Mint mondtam, saját diák tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!