Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megtudná nekem magyarázni miért csinálja ezt a srác?
Figyelt kérdés
Röviden: Egyszer kedves velem és mindent megtesz azért, hogy jobban legyek, máskor meg egyszerűen mintha nem is számítanék. Nekem nagyon tetszik évek óta de mintha nem tudná. Folyamatosan arra kíváncsi ki tetszik nekem. És számomra érthetetlen dolgokat csinál mintha akarna valamit. De mégsem. Nem értem. Valaki megmagyarázná? Privátban részletesebben is mesélek.2021. jan. 28. 14:21
1/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? 13?
Kamaszkori komplexusok, bizonytalanság, hangulatingadozás.
2/12 A kérdező kommentje:
Igazából ez egy bonyolultabb dolog de nem írtam ki az egészet, hogy akik csak trollkodni jönnek / szidni azok kevesebb eséllyel kötekedjenek. A kérdésedre válaszolva 16L 21F tudom soknak tűnik de ha vele vagyok nem érzem ezt.
2021. jan. 28. 14:49
3/12 kerjoz válasza:
oszinteség? esetleg megkérdezni tole?? ..hova várjunk azzal h vajon mit akarhat stb, krédezd meg szemtél-szembe és oké! ..sok sikert!
4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon jóban vagyunk régóta és már a legjobb barátom, de félek ha elmondanám mit érzek már nem lennénk ilyen jóban
2021. jan. 28. 15:36
5/12 anonim válasza:
Hát vagy vállalod ezt a kockázatot, vagy akkor törődj bele, hogy csak barátok maradtok, és csak reménykedhetsz benne, hogy egy szép napot, talán, lehet, ő fog kezdeményezni nálad, hogy többet akar.
6/12 kerjoz válasza:
ujra a 3s! ...pl. azt mondod ak h NEM mondom el és megorzom maganak, és majd elmulik! ...hát az ilyen nemfog! és konnyebb ha "megszabadulsz" ettol az érzéstol és válalva a kockázatott! ..(igaz nekem ilyen sosem volt)
7/12 anonim válasza:
Szerintem azért kérdezi gyakran, hogy ki tetszik, mert tőled a "TE" szót várja.
Másik változat: féltékeny természetű. Légy óvatos vele.
8/12 anonim válasza:
21 évesen nyilván én se vennék komolyan egy 16 éves lányt, vagy nem foglalkoznék vele.
Csak az megy rá a fiatalabb lányokra akinek nincs annyi önbizalma mint kéne vagy nem tud felérni a kortársaihoz.
9/12 anonim válasza:
1. Azt várja, hogy őt nevezd meg.
2. Hülyeség amit #8 ír. Engem sosem érdekelt a lány/nő kora. A 20-as éveim elején azért volt idősebb barátnőm, mert ő tetszett meg. Pár évvel később lett egy 2 évvel fiatalabb, majd egy 8-cal idősebb. És van kb. 10 évvel fiatalabb, akivel nagyon összejönnék.
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segítettek. Igaza van annak aki azt mondta mondjam meg, meg fogom mondani mit érzek😊
2021. jan. 31. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!