Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Nem tudom mit is érzek pontosan
Az a helyzet, hogy van barátom már egy ideje. A nyáron még tavaly voltam a barátnőimmel csavarogni és amikor jöttem haza leszólított egy fiú, hogy megkérdezheti-e nevemet. Gondom próbált valamivel szóba állni. Akkor még hős szerelmes voltam és mondtam, hogy "nem, bocsi van barátom" aztán leszálltam a buszról, mert már nem voltam messze az otthonomtól.
Azóta nagyon sokat gondolok a fiúra, hogy vajon kilehetett. Nagyon megbántam, hogy nemet mondtam neki akkor. Hiába vagyok/voltam szerelmes a barátomba akkor nem kellett volna őt leterelnem.
Ma elkellett mennem a közeli kisboltba és amikor oda álltam a kasszához egy fiú mellém állt. Aztán csak néztem és ő is csak nézett, mintha megállt volna az élet. Aztán szólt a kasszás csaj, hogy akkor így 5000ft lesz. Akkor rezzentem meg. A fiú csalódottan lesütötte a szemeit.
Nem tudom, valamiért belül nagyon reméltem, hogy megszólít megint, mert én nem mertem. Annyira sajnálom, hogy ennyi lehetőséget kihagytam már nála.
Szerintetek meg tudom őt valahogy találni a neten? Nem nagyon tudok sehova sem mászkálni és ahogy néztem ő is dolgozik,mert egy cuki munkás ruha volt rajta.
Fontos lenne,mert egyre jobban érdekel, a kiléte.
(Szóval, ha magadra ismertél véletlenül, akkor jó lenne, mert a gyerek lelkem reményekedik)
16l
Barátommal közös megegyezéssel szakítottunk, ő is talált mást.
Tegnapi este folyamán, bejelölt egy fiú, aki a kérdésemben keresett személy volt😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!