Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Teljesen össze vagyok zavarodv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen össze vagyok zavarodva, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy fiúval egy hete beszélek körülbelül. Nagyon tetszik, aranyos, törődő. Eddig még sosem volt párkapcsolatom, és teljesen tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Már becézget, ami tetszik, viszont azt furcsálom, hogy már kimondta a "szeretlek" szót. Vissza mondtam bár, de teljesen össze vagyok zavarodva. Nem sietjük el? Bár 0-24-be beszélünk, mégis azt érzem, hogy sok ez nekem. Megkértem, hogy egy kicsit lassabban, hisz ez nekem új terep, megértette, de nem akarom elhinni, hogy egy hét után már teljes szívéből szeretne. Nem találkoztunk még, nagy távolság van közöttünk, de ha minden jól alakul egy fél hónap múlva találkozunk. Meg fogom érezni, hogy én is szeretem? Mik a jelei?

Köszönöm szépen a segítséget!

2021. jan. 26. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor interneten beszélgettek?
2021. jan. 26. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenki máskor érzi ezt, az is lehet, hogy gyorsan tud kötődni. Szerintem az élő találkozó fogja igazán eldönteni, hogy megvan e a vonzalom, ezt majd fogod érezni. Mindenesetre semmi olyat ne csinálj, amit nem szeretnél.

Nincsenek egy adott jele, de ha ezeket érzed, az már jó: hiányzik, ha nem beszéltek, sokszor megmosolyogtat, kiegészítitek egymást, el tudnátok együtt képzelni a jövőtöket

2021. jan. 26. 10:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Még sosem találkoztatok fizikailag...?

Láttad egyáltalán ??? Vagy csak chateltek?

2021. jan. 26. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

"Nem találkoztunk még, nagy távolság van közöttünk, de ha minden jól alakul egy fél hónap múlva találkozunk"

Az ilyen távkapcsolatoknak mégis mi értelme van? Miért nem állítod be úgy a társkeresőt ilyen max 30-40 km távolságbeli pasikat dobjon ki?

Gondold el mennyi macerával jár, meg pénzzel is. Teljesen logikátlan.

2021. jan. 26. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4: nekem is totál fura olvasni itt szinte nap mint nap, hogy tinik többszáz km-es "távkapcsolatot" építgetnek, úgy hogy még sose találkoztak élőben, és ráadásul a szüleik el se engedik őket (joggal)...

Azért idézőjelben a távkapcsolat, mert szerintem egy ilyen netes ismeretség max. levelezőpartner, de nem barát, vagy kapcsolat.

2021. jan. 26. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös Egyetértek, de a kis buták jól lepontoztak. Hát ha nekik ilyen kapcsolat kell, hajrá. Nekem ennél tini koromban is több eszem volt :)
2021. jan. 26. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak kiábrándítani, de ez nem szerelem. Mikor szerelmes leszel, azt pontosan tudni fogod, kétséged sem lesz felőle. Én még azt sem zárom ki, hogy nem csak egy unatkozó fiú írogat neked, vagy rosszabb esetben egy perverz hozzád képest vénember... De ne legyen igazam és legyetek ti azok a kivételek, akik erősítik a szabályt!
2021. jan. 26. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7: na igen, még az is belefér, hogy valami troll...
2021. jan. 26. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a gyorsaságát, hogy milyen gyorsan tud valaki beleszeretni a másikba egyrészt befolyásolja a másik ember karizmatikája, másrészt meg hogy tudatalatt mennyi sérelmet hordoz magában. Ugyanis ilyenkor az agya rááll arra hogy most hamar megkaphatja azt a szeretetet és elismerést amire vágyik. De persze ezt csak Én gondolom így, nem biztos hogy mindenkire levetítve igaz.
2021. jan. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!