Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni szerelmi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni szerelmi ügyekben?

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy lány, aki már elég régóta bejön nekem, viszont csak az idei tanévben ismertem meg. Eddig nem mertem hozzá közeledni, bár mindig törekedtem valahol a társaságában, közelében lenni. Most, hogy november óta nem járunk iskolába egyáltalán nem találkoztam vele. Sajnos eddig nem jeleztem felésemmit, de próbáltam őt figyelni, hogy hogyan viszonyul hozzám. Volt pár pozitív dolog, negatívat nem észleltem. Szerintetek, hogyan tudnék vele kapcsolatba lépni, a jelenlegi helyzetben vagy, akár, majd az iskolában, amint járhatunk. Válaszotokat előre is köszönöm!
2021. jan. 23. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem közeledj hozzá. Próbálj vele többet társalogni, érdeklődj iránta. Ha azt látod, hogy az érdeklődés kölcsönös, akkor szerintem már a kezedben van a lány. Jó ez elég morbid kijelentés, de akkor már tudod, hogy be jössz neki.

Írj random rá, vagy pedig mondjuk ha ismered egy kicsit is őt, hogy mik érdeklik, esetleg ő nagyon szereti például a Harry Potter filmeket, tedd ki sztoridba, hogy azt nézed, jó esetben rád ír, hogy "jaj ezt nagyon szeretem"

Jaaj látszik hogy lány vagyok. 😂 Nem tudom, hogy a fiúk szoktak-e ilyeneket csinálni. 😅

2021. jan. 23. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

ez tényleg bejön nektek? nem túl átlátszó?

2021. jan. 24. 00:32
 3/7 Szivessa3 ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb ilyenkor ráírni valami sulis cucc miatt, hogy például az egyik feladatot hogy kell megoldani vagy ilyesmi és ezután ha ez megvan, onnan lehet témát váltani és ezáltal jobban megismerheted őt. Ha sikerül vele neked kapcsolatba lépned, onnantól már egyszerűbb lesz (saját tapasztalat).
2021. jan. 24. 00:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte és határozott. Mond azt, hogy megakarod ismerni. Csábísd el legyel vicces hallgasd meg és kérdezgess mesélj el bármit ami eszedbe jut az adott téma kapcsán.
2021. jan. 24. 00:59
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2021. jan. 24. 06:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kettes válaszoló, első vagyok.

Igen, többnyire. Mármint most kinek nem imponáló az azonos érdeklődési kör? 😅

2021. jan. 24. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

na jóóóó, de ez olyan átlátszó próbálkozás szerintem :D de azért köszi a tippet, lehet, hogy majd kipróbálom :D

2021. jan. 24. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!