Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehete esélyem nála?
Figyelt kérdés
sziasztok sajnos hosszú lesz van egy lány akit gyerek korom óta ismerem és az a helyzet hogy mindig is tetszett viszont általánosban elég furán viselkedtem meg bolondul sok ok miatt. és azért nem nyitottam akor felé mert úgy tudttam hogy nagyon nem kedvel a lényeg az hogy teltek az évek ugye közép suliba azt hitem hogy majd meg feledkezek róla de hiába beszéltem egy csomó lánnyal néha akkor is csak eszembe jutott hol gyakrabban v van amikor kevesebszer. volt több barátnőmis és volt akit igaziból szeretetem teljes szívemből de akkor is eszembe jutott és ezt sose értetem hogy ennyi idő utánis ez van így úgy gondoltam elkezdek vele beszelni fb on és hát úgy tünik nem nagyon érdeklem mert 1-2nap mindig mig vissza írt de olyakt írt amiből az jötle hogy nem nagyon érdeklem és próbálkoztam meg egy ponton sikerült elérnem hogy vissza kérdezzen a dolgokra es űgy tűnt hogy nyitotabb felém aztán egyszer csak nem írt vissza . és az a kérdésem igaziból hogy szerintetek hogy érdemese próbálkoznom vagy lehete esélyem? nála valahais es igaziból nem akarnék minenkép összejönni vele legfőképen azt akarnám hogy igaziból meg is merjem hogy eltudjam dőnteni mért érzem azt hogy felrobban szószerint a szivem ha meglátom (igaz vagy2 éve latam utoljara igy az utcán) mas lanyok hoz ha oda megyek közelse éreztem soha egyik nél se olyan erősen . 20f2021. jan. 21. 10:20
2/5 anonim válasza:
Kérlek tanulj meg szöveget fogalmazni és tagolni, mert kifolyik a szemünk.
Én a helyedben beszélnék vele, hiszen nincs veszteni valód.
4/5 anonim válasza:
Hú, baszod, ezt képtelenség elolvasni. Így marad az, hogy 5000 Ft /óra a nyelvtan korrepetálás.
Ja, és verd ki ahogy az első javasolta 😂
5/5 anonim válasza:
Hát amit tudtam azt megpróbáltam kihozni ebből a szövegből 😂Azért viccen kívül, remélem neki nem így írsz. Amúgy szerintem sajnos eléggé egyértelmű, hogy nem akar ez a lány tőled semmit. Próbálkozni lehet, de ha ennyire látványosan nem ír vissza meg ilyenek akkor szerintem kár vesztegetni az időd. Valahogy tényleg el kene őt engedned. De te is látod hogy nem nyitott feléd akkor ez nem elég ok? Biztos lesz/ van olyan lány akinek be fogsz jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!