Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez miért van? most mitcsinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? most mitcsinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú amivel pár hónapja együtt vagyunk és szeretne találkozni de tavkapcsolat. és én nem állok készen találkozni vele. Nem tudom meg magyarázni hogy miért. Hazudni nem szeretnék de hogy írjam le ezt neki?Tuti szakítani akarna, de amúgy én szeretem..
2021. jan. 20. 20:47
 1/6 anonim válasza:
84%
Együtt vagytok pár hónapja, de te nem akarsz vele találkozni, de szereted? Mivan?
2021. jan. 20. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
igen szeretem,először magamat kéne rendbe tennem mert nem tetszek magamnak sem.. Lehet ez a gond, túlságosan félek a reakiotol mit gondol rólam és a hibaimrol. mert vannak:/
2021. jan. 20. 21:16
 3/6 anonim válasza:
100%
Találkoztatok már egyáltalán?
2021. jan. 20. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, éppen ezért parázok hogy mit gondolna. de igaz, valahol el kene indulni.
2021. jan. 20. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet bunkónak tartani, de az nem járás, amiben SOHA nem is találkoztatok még, nem vagytok együtt. Valahol csak el kell kezdeni a tényleges kapcsolatot.
2021. jan. 20. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb távkapcsolat ellaposodik egy idő után. A reakciójáró pedig annyit, hog nincs mitől félned. Ha mégsem alakulna jól, nem fog mást gondolni, ha pár héttel később találkoztok. Íg leglább nem vesztegetted az ídőd. De amúgy nem beszéltetek még videóhívásban? Az is lehet a kettő között egy lépés.
2021. jan. 21. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!