Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy lánynál kezdeményezést jelent?
Igazából, utána nem írtam neki, és nem is beszéltem vele. Nem éreztem úgy, hogy üzenetben kéne elhívnom, meg ilyesmi, szóval gondoltam hogyha majd kinyitnak a sulik, akkor meglátjuk mi lesz.
És lett valami:) Első nap, első órában bemegyek az osztályba, elmegy előttem 3-4 fiú is, a lány jobbra áll, látja a fiúkat. Jövök én, és megint beletúrt a hajamba.
Én összezavarodtam, mert persze hogy emlékeztem rá hogy ezt novemberben már megcsinálta, de nagyon meglepődtem. És meglepettségemben megkérdeztem tőle, hogy: “Jól vagy xy, olyan boldognak tűnsz”
És mosolyogva válaszolt, hogy:
“Persze, miért ne lennék jól:) “
Nem tudom, ezek szerint nem csillapodott benne ez a hajturkálás 5-6 hónap alatt, vagy ez mit jelenthet?
De ez nem így megy :D
Mármint én nem is tudom, mi van akkor ha csak egy jóbarátként csinálja ezeket. Meg ilyenek. Túlgondolom, mi? …
Mindig az a hülye túlgondolás.
De pl. mai nap hozzám se szólt, néha az infó teremben rámnézett miközben egyik haverommal szórakoztunk, de nem láttam hogyan nézett.
Sokat gondolok rá, és onnan tudom hogy talán bejöhetek neki, de ezt így lehet hogy csak hülyülésből csinálja.
És ha most leégek, még 3 évig lesz ez a kínos dolog köztünk, és én nem szeretek xy emberrel kínos helyzetben lenni, főleg nem 3 évig…
Döntésképtelen vagyok, és ismeretlen emberektől kérek segítséget, amikor ha bárki azt mondja hogy hívjam el, akkor sem tenném mert félek.
Milyen szép bekeretezett lírai kép ez a falon.
Még talán kell pár utalás nekem a lánytól, és ha lesz akkor elhívom. Megígérem
Hajajajaj
9-es vagyok. :D
Nahh, először is. A lánynak vannak fiú barátai? Azoknak taperolja a haját? Ha vannak és nem taperolja az övékét, 2 lehetőség áll fenn:
•Érzéseket táplál irántad.
•Csak játszadozik veled.
Nos, az utóbbinak kevés az esélye szerény véleményem szerint, de ha a barátnőivel rád néznek, összesúgnak és összenevetnek, akkor vagy valami nagyon perverz gondolatot osztottak meg egymással (enyhébb verzió, amikor az illető hátsójáról mondanak jókat. Igen van ilyen. c:), vagy szimplán nevetnek rajtad, ami nem jelent jót.
Figyeld meg hogyan mennek a dolgok, esetleg vondd be pár barátod.
Sok sikert! :D
Nincsenek fiú barátai, szóval lehet hogy ezekkel a kis jelekkel máris le friendzone-olt…
Szerintem úgy teszek ahogy mondod, megfigyelem tanév végéig. És ha olyan lesz, akkor lehet belőle valami. Ha meg nem, akkor nincs para, csak kicsit összezavar a lány:) Mondjuk, ezt szokták csinálni, lehet hogy tényleg csak játszadozik velem.
Ha lesz valami update írok, a barátaim éretlenek, velük úgy nem tudom megosztani, hogy ne röhögjék el magukat. És ha ide írom ki, akkor az olyan mintha kicsit ilyen titkosabb lenne az anonimitástól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!