Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TheboyZ kérdése:
Nem tudok nélküle élni ,de miért? (18F)
Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt egyszer sem ,és nem tudok tovább lépni. Állandóan a fejemben van és egyre jobban felemészt...2021. jan. 11. 09:01
2/5 Thundery2137 válasza:
Szakítás történt? Mi az oka, hogy nem lehettek együtt? A kérdést azért teszem fel, mert így nem egészen tudom miben, s hogy segíthetnék.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ,nem írtam neki pár napig nem voltam valami jól , de ő sem keresett és még annyit írt ,hogy nem haragszik írtam még neki ,hogy sajnálom és remélem még szeretne beszélni...erre már nem válaszolt,elszúrtam .😞
2021. jan. 11. 13:35
4/5 anonim válasza:
Jaj hát mégegy, aki a neten éli a kapcsolatát
5/5 anonim válasza:
Ha nem is volt igazi kapcsolat, akkor miért sajnálod. Azt még megteheted, hogy írsz neki, szeretnéd élőben is megismerni. Ha erre sem reagál, akkor felejtsd el. Majd ha valamilyen élő kapcsolat szakad meg, akkor még szomorúbb leszel, így van ez, ehhez idő kell, amíg elmúlik, nálam 2-2 és fél év szokott lenni egy komoly kapcsolat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!