Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán tetszem neki?
Figyelt kérdés
Legjobb fiú barát. Egy középsuliba járunk. Amikor beszélgetünk, néha észre sem veszi magát, és elkezdi bámulni a melleimet. Verset is írt már nekem ajándékozáskor és abban is megdicsért, külsőre-belsőre is. Egyszer azt is megkérdezte tőlem hogy vajon miért hiszik mások azt hogy mi együtt vagyunk?2021. jan. 9. 23:38
A kérdező szavazást indított:
Tetszem neki
Barátság
27 szavazat
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem maximum kíván téged, de nem több. Gondolom jók a melleid, azért néz meg. 🤷♀️
Attól szerintem ez nem jelenti azt, hogy tetszel neki.
2/3 anonim 

válasza:

Azoknak a lányoknak nézem a mejjét (akinek van) akik kellenének.
3/3 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani vagy elriasztai. Nagy esély van rá, hogy igen, ez már több számára mint barátság. Nem ismerem a srácot, ezért mégegyszer kihangsúlyozom, nem akarok vádaskodni, de lehet az is, hogy csak szexre kellenél neki. Megtetszett lehet a külső neki, és le szeretne veled feküdni. Ha nem gondolkodik komoly kapcsolatban, egy ilyen tett megronthatja a barátságotokat. Kívánom a legjobbakat és ha neke dis tetszik, kívánom, hogy jöjjetek össze mihamarabb! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!