Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor már nem szeret/nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor már nem szeret/nem tetszek neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval van egy fiú aki tetszik nekem és én is tetszek neki (a jelekből következtettem és ide is írtam már ki kérdést és mind pozitív visszajelzést kaptam).de teljesen összezavar. Van hogy egy hétig semmi, aztán néz, másnap megint néz aztán megint semmi. Most ugye karantén van és bezárták a sulikat, de azelőtt egy héttel megint semmi. Kiszeretett belőlem vagy már nem tetszek neki vagy ilyenkor mi van? Légyszi segítsetek
2021. jan. 9. 19:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk beszélgetni. Nem is ismerjük egymást. Egy évvel nagyobb és csak a nagyszünetben lássuk egymást mert csak akkor szabad kimenni. Itt vannak a jelek. Például ott bukann fel ahol mi vagyunk, én egy időben kerültem, és ha odajöttek mellénk/közelünkbe akkor én elmentem, de volt olyan hogy ezek után is odajöttek és megálltak nem messze, vagy egyszer mielőtt bement a suliba még visszanézett rám, a szemem sarkából sokszor láttam, hogy néz. De úgy hogy ugye körbe álltak, ő pont úgy állt hogy háttal volt nekem, a barátaival pedig szembe. De egyszer megfordult és a barátainak hátat fordított és engem nézett. Ilyen volt már kétszer ha nem többször. Olyan típus vagyok aki nem mer ránézni és próbálja ignorálni a másikat hogy nehogy rájöjjön hogy érzek. Ezért legtöbbször háttal állok, így nem nagyon veszem észre ha néz, de a barátnőm sokat mondta hogy idenéz. Plusz direkt hangoskodik ha a hátam mögött van. Mások azt mondják hogy azért hogy felkeltse a figyelmem/ránézzek
2021. jan. 9. 19:20
 2/7 Stark2000 ***** válasza:
100%

Esélyes, hogy tetszel neki, sőt. A szeretetet ne keverjük ide, az nem ilyen egyszerűen alakul ki.

Viszont mivel te töketlen vagy, és nem mersz jeleket adni, ő meg láthatóan csak kerülget.. hát szóval így sokat ne várjatok ettől a dologtól.

2021. jan. 9. 19:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem én hülyébben viselkedek mint ő. Egy időben ezért is kerültem. Hogy nehogy hülyeségeket csináljak és rájöjjön, de a hülyeségeket ígyis úgyis megcsináltam :D egy hét után pedig már nem tudtam többet kerülni. Mentem utána... töketlen vagyok 😂✌️
2021. jan. 9. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekből általában sosem lesz semmi, mert sem a csaj, sem a pasi nem kezdeményez. (Barátnőm ugyanebben a szituációban volt.)

Úgyhogy egy ilyen helyzetből nehéz kitörni, pláne a suliban szerintem. Most a korona miatt amúgy is korlátozottabbak a lehetőségeid, úgyhogy most jobb híján a neten keresztül tudsz csak bármit is csinálni. Jelöld be, írj rá, aztán ha annyira biztos vagy benne, hogy tetszel neki, akkor úgyis rendesen fog válaszolni/elkezd veled beszélgetni stb.

(De egyetértek az első válaszolóval, a szeretet/szerelem szót még ne keverjük ide.)

19L

2021. jan. 12. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha eleinte hülyeségeket is csinálsz, ezt fordítsd a jó oldaladra, tehát ezután ne kövesd el ugyanazt, illetve igyekezz elkerülni azt, ami nem sikerült jól. Minden rossz jó valamire, mert tanul belőle az ember.
2021. jan. 12. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van közös ismerősötök, akivel te jobban vagy mint ő, de ők is ismerik egymást, azzal lenne a legegyszerűbb dolgod. Mert akkor pl ha valamiben jó a srác hivatkozhatnál arra, hogy azt hallottad hogy ő jó ebben és ebben és téged is elkezdett foglalkoztatni a dolog. Ez lehet hobbival, vagy sulival is kapcsolatos, akármivel amit megtudsz róla, hogy szereti akár autószerelés is, tök mindegy! és

Mondhatod neki hogy a közös barát őt ajánlotta, hogy nála kérdezz rá a dologra mert ő biztos tudni fogja.

Egyrészt ezzel a fiú egoját simogatod hogy egy lány segítségére lehet fantasztikus tudásával, másrészt ha jóindulatú a srác vagy már eleve tetszel neki, akkor nem fog cserben hagyni. Sőt lehet megjön a bátorsága hogy később ő írjon rád, vagy akarjon találkozni veled.

A férfiak imádják megmenteni a kedvelt hölgyet, ezt sose feledd.

A másik ,hogy az adott közös barát vagy neki a barátjának a barátja mind1, csak figyelj hogy ezek a szálak legyenek meg, hogy le ne bukj. bár ha tetszel neki akkor valszeg nem fogja érdekelni hogy hogy találtál rá de a lényeg hogy alakítsd úgy a sztoryt hogy ne kelljen neki hazudnod biztos valamelyik haver haverjának a haverja jóban van vele akkor kis munkával de hamar elérhetsz hozzá.

Ha te magad is tudsz róla valamit amiben jó vagy ilyesmi akkor pedig nem is kellenek plusz haverok. Ha a képei is elárulják az érdeklődését vagy a suliban látsz vele valamit akkor elég arra hivatkoznod, ha csak túl faszis dolgai vannak, akkor meg hivatkozz egy fiú rokonodra vagy haverra akár nem létezőre is hogy neki szeretnél segíteni.

Így szép lassan kialakulhat egy beszélgetés kettőtök közt.

Tudom lehet macerán hangzik, de mi ezt csináltuk mindig barinőimmel mikor gimis voltam (5éve). És többeknek bejött. Szerintem fasza dolgok tudnak kisülni belőle.

2021. jan. 23. 07:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt nincs szó kiszeretésről mert még semmi nem történt köztetek :) A fontos, hogy ha tetszetek egymásnak akkor lépjetek akár te is lányként keresd meg találkozzatok mond el neki mosolyogjatok legyetek együtt kár várni egy percet is. Amit említettél esetleg az érdeklődés hiánya lehet pont azért mert egymásra vártok:)
2021. febr. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!