Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet bejön a barátom legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bejön a barátom legjobb barátja, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtem a barátom legjobb barátjával akiről régebben rengeteget mesélt. Most a szilvesztert együtt töltöttem vele, és kb mindennap együtt játszunk és beszélgetünk. (Nem ketten vagyunk hívásba és szilveszterkor is többen voltunk.) Mindig odafigyel rám és kedves velem, csomót röhögünk meg piszkáljuk egymást. Nagyon jól el vagyunk együtt, de amikor bejön a barátom hívásba ez kb teljesen megváltozik. Nem nagyon szokott visszaírni, és a képeimet se likeolja de mégis foglalkozik velem. Teljesen összezavart és nem tudom, hogy mit érzek iránta. Nem tudok rajta kiigazodni, és ilyen elég ritkán van :D. Nagyon hasonlít a humor és beszéd stílusuk a barátommal. Nem tudom mit csináljak, mert annak nagyon rossz vége lenne ha kiderülne, hogy a legjobb barátja bejön vagy összejönnék vele.

2021. jan. 9. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor azt nézd, hogy kivel jobb. Ha a piszkálgatós gamergyerekkel, akkor itt az ideje váltani! 😀
2021. jan. 9. 16:07
 2/9 A kérdező kommentje:
De a barátom nélkül nem tudom elképzelni, meg nem tudnám leváltani. De folyamatosan a fejembe van a barátja és nem tudok vele mit kezdeni :/ És fogalmam sincs, hogy ő mit gondol/érez rólam vagy irántam. Nagyon összezavar, de igazábol tetszik :|
2021. jan. 9. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont most válaszoltam egybilyen kérdésre ahol a csávónak jött be a legjobb barátja csaj. Lehet pont te vagy az. Az azért vicces lenne.
2021. jan. 9. 23:08
 4/9 A kérdező kommentje:
nem írtam ilyen kérdést :D
2021. jan. 10. 01:41
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Tuti szőke vagy :-D
2021. jan. 10. 06:27
 6/9 A kérdező kommentje:
szőke sem vagyok, légyszi normális válaszokat írjatok fontos lenne
2021. jan. 10. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
3-as vagyok és nem azt írtam, hogy te írtad ki a kérdést 2x.azt mondom, hogy egy pasi is azt írta, hogy bejön neki a legjobb barátja csaja.
2021. jan. 10. 10:52
 8/9 A kérdező kommentje:
jaaaaa ertem maaar
2021. jan. 10. 11:09
 9/9 A kérdező kommentje:
félre olvastam :D
2021. jan. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!